Najpierw wiatru pisał że sunex to mizerny bo konkurencja go zje a teraz że konkurencja znika to też źle. Firmy wycofują się z wielu powodów, jedynie z nich moze być ryzyko geopolityczne. A tymczasem małe podmioty na tym zarabiają. Wiatru oczywiście skręca w stronę że pompy to przeżytek o nie będzie pobytu. Cierpliwość temu panu już się nie długo skończy ale nam nie
Ja patrze na wyniki. Jutro zobaczymy 1H 2025r. Jeno co mnie interesuje to nie przychody, zysk netto, a MARŻA NETTO. Ps. do tej pory 7 tranzakcji za 2400zł..... śmieszne
Człowieku, o czym ty piszesz? Tu jest walka o przetrwanie firmy. Koszty obsługi długów i zatrudnienia umiesz zestawić z przychodami?
Mam re firmę, ale w kawałku portfela pt. "Jakby co to no trudno."
Jak się wykaraskaja to dadzą zarobić. Ale żeby cokolwiek, to muszą wyraźnie zwiększyć i ustabilizować przychody, by przynajmniej utrzymać zatrudnienie i nie zwiększać zadłużenia.
Ja sie spodziewam ze spółka bedzie musiała złożyć wniosek o otwarcie postępowania sanacyjnego. Niestety 2 lata strat kwartał w kwartał to za dużo. Myślę ze banki sie tego spodziewają dlatego coraz więcej zabezpieczeń stosują. Niestety ale to co sie działo na pompach 3 lata temu jest nie do powtórzenia.