• Średnia 6 Autor: ~Nico [77.65.110.*]
    Witajcie Panie i Panowie

Średnia 6 przy 14 000 akcjach.
    Na razie mocno w plecy, ale wcale mnie nie rusza ta "chwilowa strata".
    Sprzedałem na zero inne akcje, by jutro jeśli uda się zbić do 3,50 lub niżej, koparką załadować kolejne parę tysi :)
    Mega czekam na to, co jutro się wydarzy, bo sądzę, że drugi raz aż taka okazja się nie powtórzy.
    Może i nie siedzę na giełdzie kilkanaście lat, ale coś tu mi pięknie pachnie...

• Re: Średnia 6 Autor: ~Jar_ [194.26.101.*]
    Ja średnia 5.8, troche mniej akcji ale tez czekam na jutro
  • Re: Średnia 6 Autor: ~www3 [83.5.77.*]
    spadnie to spadnie DOKUPIE NA FULU :)))

teraz rośnie gdzie indziej :)
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Pipol [46.134.105.*]
    Myślicie że jak tak piszecie to jutro spadnie niby kto będzie sprzedawał te akcje?
  • Re: Średnia 6 Autor: ~andi [88.135.161.*]
    patrząc na ta firme to spadek od szczytów prawie 90 zeta w okolicach debiutu do 4 zeta teraz mówi że tu nie ma hamulców a każdy debiut gry wiemy jak sie kończy na notowaniach w gamingu wycena połowe niższa niż 11 Bit a tam gry w ostatnim roku frostpunk 2 o piku 35 tys a ostatnio the alters 18 tys i kurs runał to co tu bedzie po debiucie lost rift ?
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Rene89 [193.42.99.*]
    Debiut lost rifta nie ma tu znaczenia inne własne gry skasowane przez brak kasy. Trzeba patrzeć ile Sony i Microsoft będą płacić dalej za development swoich gier. W I kw przychody z tytułu produkcji na zlecenie to 60mln! Ile z tego zostało to odpowiedź na to co będzie dalej
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Smerfiasty96 [77.89.92.*]
    Szkoda zdrowia sprzedałem na -30% na kghm już odrobione 7%
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Antytechnik [91.150.212.*]
    Sprzedadzą Ci co wzięli po 3 zł i juz maja +30%
    Jutro zbiją na bank na 3,50 zł a może i niżej...
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Nico [77.65.110.*]
    I na to liczymy.
    Teoretycznie poniżej trzech nie powinni puścić, ale kto tam wie, ja od rana ustawiam radary i koszyk...
    A co do pytania, kto będzie puszczał tak tanio - moja odpowiedź: Ci co nie zdążyli puścić wczoraj i dzisiaj :)
  • Re: Średnia 6 Autor: ~Rafał [84.40.220.*]
    Pamiętam tych co na spadku po 350 CDR uśredniali i mówili że na luzie poczekają. I tak sobie czekają już kilka lat ze średnimi po 400 i więcej. Kapitalizacja dalej ponad 170mln a z kasa w spółce krucho
  • Re: Średnia 6 Autor: ~krotal_dochal [89.64.73.*]
    to Twoje pieniądze się palą
[x]
PCFGROUP -0,53% 3,78 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.