Średnia 6 przy 14 000 akcjach. Na razie mocno w plecy, ale wcale mnie nie rusza ta "chwilowa strata". Sprzedałem na zero inne akcje, by jutro jeśli uda się zbić do 3,50 lub niżej, koparką załadować kolejne parę tysi :) Mega czekam na to, co jutro się wydarzy, bo sądzę, że drugi raz aż taka okazja się nie powtórzy. Może i nie siedzę na giełdzie kilkanaście lat, ale coś tu mi pięknie pachnie...
patrząc na ta firme to spadek od szczytów prawie 90 zeta w okolicach debiutu do 4 zeta teraz mówi że tu nie ma hamulców a każdy debiut gry wiemy jak sie kończy na notowaniach w gamingu wycena połowe niższa niż 11 Bit a tam gry w ostatnim roku frostpunk 2 o piku 35 tys a ostatnio the alters 18 tys i kurs runał to co tu bedzie po debiucie lost rift ?
Debiut lost rifta nie ma tu znaczenia inne własne gry skasowane przez brak kasy. Trzeba patrzeć ile Sony i Microsoft będą płacić dalej za development swoich gier. W I kw przychody z tytułu produkcji na zlecenie to 60mln! Ile z tego zostało to odpowiedź na to co będzie dalej
I na to liczymy. Teoretycznie poniżej trzech nie powinni puścić, ale kto tam wie, ja od rana ustawiam radary i koszyk... A co do pytania, kto będzie puszczał tak tanio - moja odpowiedź: Ci co nie zdążyli puścić wczoraj i dzisiaj :)
Pamiętam tych co na spadku po 350 CDR uśredniali i mówili że na luzie poczekają. I tak sobie czekają już kilka lat ze średnimi po 400 i więcej. Kapitalizacja dalej ponad 170mln a z kasa w spółce krucho