Moim zdaniem żadnej dzidy w dół nie będzie. Nie w takim otoczeniu rynkowym. Próbują spychać batonami, ale nikt nie chce zrzucać na lewo. Najwyżej będzie chwila kiszenia, ale i tak sądzę, że niedługo przebiją 3. Na 4 to się dopiero pojawi zagwozdka, tam będzie walka.
4 pln to w tym roku przebije na spokojnie - tak sądzę. Potencjał sprzedażowy tytułu to lekko kilka mln sztuk. Potencjalne zyski ogromne. To nie jest GR1, wydadzą to sami lub z współwydawcą, IP należy do OML - tu kapitalizacja przed premierą lekko 2mld - a premiera może być dopiero w październiku 2026 tak jak było w przypadku dwóch poprzednich gier. Moja średnia 2,14. Jako niedoświadczony Inwestor brałem po 3,5pln przy GR2, trochę doświadczenia, uśredniłem i już jest 30-35% zysku
Na logikę, tak powinno być. Póki co popularność gry przebija wszelkie oczekiwania. Pod tym względem to jest wręcz czołówka światowa. Tylko ciekawe co będzie, gdy gra zostanie zweryfikowana przez graczy. Czy oczekiwania nie są przesadzone? Pod względem jakości - jestem spokojny, Ghostrunnery - jak na takie stosunkowo małe studio - były znakomite jakościowo. Tylko co z grywalnością... No ale w sumie sprowadza się to do rozważań - czy tu będzie kosmos, czy po prostu dobra gra. W każdy wypadku obecna CAP jest bardzo niska. Więc czekamy. Ale psychologiczny opór na 4 będzie duży.
to coś logika szwankuje, przeanalizuj sobie 11bit po po dwóch hitach i wieloletnich zyskach zanim osiągnęło 1 mld capy, londować panowie na ziemię proponuję...