Do wczoraj arkusz wyglądał normalnie. Dziś sprawdzam i widzę szereg lipnych zleceń wstawionych po stronie sprzedaży. Po jednej akcji ustawili co kilka półek. He he, czy ta „ogromna” presja podażowa ma przestraszyć świadomy akcjonariat. W połączeniu z przerzucaniem kilku akcji na lewo przez automat? Żałosne są te prymitywne zabiegi funduszu.
Dziś bez zmian, dwadzieścia zleceń po 1 sztuce wisi do 100 pln. Do tego trochę zleceń po kilka lub kilkanaście szt ustawione po to, żeby pokazać niezmierzenie rozbudowany arkusz. Jak do tego dołożymy czerwone łapki dla mojej skromnej osoby to już wiadomo kto się w ten sposób bawi.
Przecież według ciebie jest zmiana trendu, 9 biała świeca wzrostowa, zmiana wajchy i byki w natraciu. W ostatnim czasie dostrzegałeś nawet trend wzrostowy tzw. Hossę na Ts Games. Widzę u ciebie pewną pozytywną zmianę - obiektywizm.
Jak chcesz kupić pakiet to nie analizujesz co jest w arkuszu na sprzedaży . Wystawiasz K 1000 szt po 84 i czekasz na realizację . Te 1 na sprzedaży to nie mają żadnego znaczenia . Moderator symuluje handel . Jak to odpali to prawdziwy rynek ustali cenę a nie moderator , tak samo jak się zawali .
O i to jest całkiem konkretny opis sytuacji można się z tym zgadzać lub nie ale jest konkret. A nie jak ty swawolniku ę, ą zmiana wajchy i hossy widzisz. Poprostu jest lipa od 4 lat lipa do odwołania.
Dnia 2025-09-25 o godz. 16:13 ~krzys91 napisał(a): > swawolnikowi juz calkiem odbilo, zblaznil sie kolejny oszolom z prognozami a teraz szuka usprawiedliwenia, a tutaj bedzie cd kichy,..
Krzysiurku, wiem że cierpisz ale nie jestem w stanie ci pomóc.
Dla ciebie jest lipa, dla mnie jest perspektywiczna inwestycja o potencjalnie dużej stopie zwrotu. Co kto widzi i na co kto zasługuje. Ponieważ nie widzisz to wytłumaczę. Od szczytu na 600 pln mieliśmy spadek kursu o 90%, a następnie długotrwałą akumulację. Obecnie spółka działa pod nowymi władzami, które dostrzegły wyzwania i zaczynają odbudowę firmy na nowo. Już widać pierwsze przebłyski w nowych projektach. Jestem przekonany, że dowiozą to co obiecali, tym bardziej że zarząd i kluczowe osoby mają program motywacyjny i są żywo zainteresowani zwiększeniem zysku.
Twoje plumkanie wskazuje, że od ostatnich czterech lat zjeżdżałeś ze swoją pozycją na saneczkach i zapewne oddałeś w dołku, a teraz dobre doniesienia działają na ciebie jak płachta na byka. Moja rada - masz akcje i nie widzisz potencjału - sprzedaj. Nie masz akcji lub nie chcesz mieć - nie marudź, masz 500 innych spółek do wyboru.
Ja to ciebie w pewnym sensie podziwiam za twoją postawę robić z siebie błazna i myśleć że jest się ekspertem. Szczerze mówiąc to przypuszczam że to nie ty piszesz tylko wrzucasz to i sztuczna inteligencja ci generuje. Słuchaj jak coś spadło na pysk mówimy o kursie to każdy baran wie, że się podniesie problem polega na tym mój drogi ekspercie że nie wiadomo kiedy i o ile. Bo ty mój drogi pierdoły piszesz od 2 lat. A tu z 70 podnosi się na 85 od lat z porywami do 90 i to dla ciebie jest trend wzrostowy. To teraz posłuchaj nic nie wskazuje na to żeby coś się zmieniło dziś, jutro za miesiąc a nawet w tym roku kolego. Nawet jak kurs będzie 95 to ty już nie doniesiesz popuścisz po drodze, a dla mnie to dalej nic. Ja zacznę pisać o trendzie wzrostowy jak będzie 140 a uwierz mi nie prędko to będzie przyjacielu.
Masz wiele racji w tym co piszesz. Ale Swawolnicy , Johny i jeszcze kilki od lat to samo. Jak będzie zobaczymy ale zgoda na szybkie zmiany kursu w górę niestety nie zanosi się.
kolko wzajemnej adoracji od K kolejny rok ludzi balamuci o magicznych wzrostach,,, sluchajcie ich dalej to pojdziecie z torbami, dopoki nie wybije boczniaka 90-95 bedzie kiszenie,, zaloze ze do konca roku nic sie nie poprawi, to samo mowile w 2024 ale geniusze widzieli 200zl do grudnia 2024. tak to jest z tymi nagonami,,
Krzysiu cały czas gadasz jaka to spółka beznadziejna, więc powiedz mi co ty tu robisz już tyle czasu?:) Wytłumaczysz mi to zainteresowanie tak beznadziejną spółką?
Sluchaj Lychy Ja nie znam Krzysia91 ale nie widzę żeby pisał że spółka jest beznadziejna on pisze tylko ze kurs jest do bani co jest prawdą. Za to widzę że ty bardzo lubisz przekręcać prawdę którą ludzie piszą i tym manipulować.
Waldi i Krzysiurek mają jeden wspólny mianownik. I jeden i drugi uszczuplili swoje grosiki inwestując w złym momencie w TEN. Ale to nie moja wina, że wtopiliście, ja wam entera nie wciskałem. Co do wzrostów, doczekacie się, chłopcy, już niebawem. I to będzie dla was kolejny psychiczny uszczerbek - widzieć jak znienawidzona spółka pomyka w górę.