Sytuacja na rynkach chyba zaczyna się robić trochę napięta :) Hossa nie może chyba trwać w nieskończoność ? Z Azbisem jest mały problem bo on praktycznie za wiele na niej nie zarobił kursowo i nie wiadomo jak może się zachować na spadającym rynku jednocześnie poprawiając wyniki finansowe. Ale wychodząc z założenia że marże nie bedą rosły a nakłady finansowe tak (samsung + w malutkim stopniu orange) to zyski spółki nie powinny iść zbytnio do góry jeszcze w nadchodzacym czasie a co za tym idzie moze to być impulsem do spadków notowań. Brakuje mi tu jeszcze spadku Daxa ponizej 23 tysięcy punktów i ukształtowania się widocznej negatywnej formacji na Nasdaq. Dane spływające z gospodarek też nie napawają optymizmem także możliwe że już w tym tygodniu rynki dadzą ostrzejszy sygnał do korekty. Dziś nie jest dobrze bo mamy widoczny zjazd na indeksach gpw co powinno wywołać spadek na perełce A
Jaki czarny ? mam naganiać i pisać że jest wszystko dobrze i że spółka urośnie ? Ja jestem realistą a nie marzycielem ! Jak jesteś taki pewny wzrostów to kupuj akcje ! przez pisanie na bankierze kurs nie podskoczy nawet o połowę ticka do góry. Gdzie w moim komentarzu było jedno słowo które oczerniało spólkę? może czas nauczyć się czytać ze zrozumieniem ? sami marzyciele o bogactwie :) Wiesz czy bedzie zarobek na salonach samsunga ? wiesz jaka będzie marża ? nie wiesz bo nie możesz tego wiedzieć ! :) możesz tylko przypuszczać że będzie pozytywna ! a ja przypuszczam że będzie negatywna ! ktoś z nas trafi a ktoś nie :) ponadto to czy trafimy czy nie nie ma żadnego znaczenia bo cenę akcji okresla ich kurs a nie to czy marża będzie większa czy mniejsza ! Także nie naganiaj na wzrosty i przetrzyj oczy ;) bo jeszcze pobadniesz w samozachwyt na punkcje spółki a to jest bardzo zła droga !
Trochę udało się sprzedać po cenie z otwarcia ........ na minus 2,5 % może się odkupi w tym tygodniu ? Od dziś przestaje podbijać zlecenia na kupnie - tu możliwe że się kupi sporo taniej acz jeszcze przeszło 5 tygodni do 1 listopada - a do tego czasu nawet 24-25 zł może zobaczymy na perełceA. Po 27,50 coś tam weszło, czyli piramidowanie zakupowe czas zacząć ;) Liczę że dziś może zobaczymy 27,22-27-24 ale to aż minus 2 % a jak widać jakiś tam popyt na spółce jest. Zobaczymy jak da sobie radę przy kilkukrotnie większej podaży akcji ?
nie mas konta w xtb, wiec placisz prowizje, po odjeciu podatku belki nawet gdybys obracal tysiacami, a pewnie tak nie jest to zarobek wystarczy na gume do zucia
zalosne sa takie grajki na 30-40 groszy , kolarze w d...
robia tylko gownoburze na spolce, biedaki i uczniaki
Możesz liczyć na spadek ale po śmierci kogoś z rodziny Może wtedy będziesz miał za co kupić z tysiąc akcji Asbisu PS Niby wszystko wiesz a nawet poprawie nazwy spółki nie potrafisz napisać To jest ASBIS a nie AZBIS
Po 27,34 zł przez cały dzień było sprzedanych 252 akcje tak podano po zakończeniu sesji CZY wszystko to były Twoje zakupy? Nie sądzę Podaj jutro po ile sprzedałeś
47 to było jedno z wielu zleceń :) w sumie 2800 prawie dziś kupiłem :) także teraz policz i to są zakupy tylko z jednego dnia :) a jeszcze jest trochę czasu :) my nie wystawiamy zleceń po 2000 czy więcej żeby nie odstraszać a jak sam wiesz zlecenia z wielkością ukrytą są bardzo tłuste - to nie to co kiedyś ale w tym roku już takie 2 wystawiałem ......... także nie wyszło ci twoje 5 minut :) zostałeś znokautowany kolego :)
Bzdura. Wszystkie akcje dziś ja kupiłem. I wszystkie sprzedałem, więc kłamiesz. Wszystkie są moje! Zarobiłem już dziś 200 000 zł na Asbis. Jutro też Wszystkie transakcję będą moje.