Dnia 2025-09-23 o godz. 20:31 ~Tomek napisał(a): > Zmień leki
Tomku, przypomnę ci że śmiałeś się jak kupowałem te akcje po 1,7 - 1,8 i twierdziłeś że nie będą miały siły uzyskać 2,50. Większość swoich akcji sprzedałem po 10,30 ale zostawiłem trochę bo może okazać się że i 12,00 przekroczą. Na GPW nie takie cuda widywano, powodzenia w dalszym inwestowaniu wszystkim i dużym i mniejszym inwestorom .
myśle, że jakimś dziwnym trafem dobrze "przewidują" kiedy można uwalić kurs, a kiedy będzie info,..... niemniej jednak poprzednia transakcja insajdera, a także te wczorajsze muszą być sprawdzone z kim były przeprowadzone ... poprzednia była na umowę cp, a te wczorajsze są dokładnie wymienione w raporcie, więc nie będzie problemu ....
w takim razie prezes musiałby stosować automaty algorytmiczne do składania zleceń lub siedzieć cały dzień i składać zlecenia co kilka - kilkadziesiąt sekund co fizycznie dla nikogo nie jest możliwe ....a tak naprawdę dziś zorganizowana grupa manipulująca tutaj kursem kontynuowała uwalanie kursu przerzucając akcjami między sobą ( jakieś 90 % transakcji) na zasadzie wash tradingu dodatkowo wykorzystując informacje o sprzedaży akcji przez prezesa ... innym wątkiem jest sam fakt sprzedaży .....