• Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Jajcarz [37.30.38.*]
    I musza zwrocic Rumuni?
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Ja słyszałem że milion pińset sto dziwińset
    Tak mówił mi zaufany człowiek z plaży a potwierdził mityczny słup zbierający i akumulujący akcje od milionów lat

Ale co ja tam wiem
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Jajcarz [188.146.156.*]
    Mam na mysli ile Plaza bedzie musiala zaplacic rzadowi Rumuni odszkodowania w razie przegranej. Zakladam ze bedzie pod to emisja akcji i dotychczasowi wierni akcjonariusze mniejszosciowi nie zawioda i obejmia nowe akcje aby splacic kary sadowe...
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~hmm [91.94.98.*]
    Dnia 2025-09-22 o godz. 15:51 ~Jajcarz napisał(a):
    > Mam na mysli ile Plaza bedzie musiala zaplacic rzadowi Rumuni odszkodowania w razie przegranej. Zakladam ze bedzie pod to emisja akcji i dotychczasowi wierni akcjonariusze mniejszosciowi nie zawioda i obejmia nowe akcje aby splacic kary sadowe...

dobre liczenie a kalkulacja jeszcze lepsza...tylko ze calosc ma lewe obroty
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: d4rek [80.48.235.*]
    nieudolny naganiacz a za nim pewnie będzie stado, niech tylko wyrok a GRX v2 będzie.
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Polityczny [95.175.28.*]
    Panie Darku - niech plaza przegra a będzie mieli drugie Rafako z ostatniego tygodnia notowań --- będziecie na gorszówkach a nie plaży
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Xnxx [46.112.98.*]
    Spółka w ostatnim komunikacie podała ze wyrok do końca roku powinien być. Może coś się przesunęło dlatego narazie cisza na papierze.
    Czyli do ogłoszenia wyroku może być jeszcze jakieś 3 m-ce
  • Re: Wiadomo juz ile przegrali? Autor: ~Piotr68 [5.184.88.*]
    To by było niezgodne z regulaminem TA, którego starają się przestrzegać. Jak sędziowie w tej sprawie chcieli by przedłużyć termin na rozpatrzenie to muszą podać jakiś powód (może są jakieś rozmowy pomiędzy Rumunią a spółka?). Wszystko jest możliwe ale ja obstawiam jednak wyrok/nagrodę lub jej brak na koniec września początek października.
    Tak powinno być zgodnie z regulaminem. Ale spółka też zmieniła narracja z lata 2025 r. na do końca roku. Na papierze cisza. Więc może trzeba będzie jeszcze poczekać.
  • pamietacie.... Autor: ~hmm [91.94.98.*]
    im dluzej to trwa ... tym lepiej dla spolki i akcjonariuszy....a swoja droga to TA nie kolekcjonuje spraw...
  • Re: pamietacie.... Autor: ~Wer [31.61.176.*]
    Paradoksalnie idealny scenariusz dla akcjonariuszy to ugoda, a nie wygrana. Wygrana to kolejne lata boju o wypłatę (każda decyzję można zaskarzyc), a ugoda to szybki przelew, spłacenie obligatariuszy, wyprzedaz pozostalych czesci aktywow, a za resztę wypłata akcjonariuszom po 3 zł za akcję (przy dobrych wiatrach) i zakończenie telenoweli z tą spółką
  • Re: pamietacie.... Autor: ~Xnxx [46.112.98.*]
    3 zł dywi + triplelisting dla nowej spółki. Dla mnie bomba.
[x]
PLAZACNTR 1,46% 2,79 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.