Polska firma One More Level z przyjemnością ogłasza, że zaprezentuje na Tokyo Game Show 2025 pierwszoosobową grę akcji typu Souls „Valor Mortis”.
Wczesne etapy gry będzie można przetestować na stoisku Galaktus Indie (numer stoiska: 11-E81) na targach Tokyo Game Show 2025. Odwiedzających powita również reżyser gry Radosław Ratusznik i menedżer marki Michał Azarewicz. Zaprezentowane zostanie również pierwsze na świecie japońskie demo.
Brzmi ciekawie! Trzymam kciuki!! Nie mam akcji One More Level, ale trzymam kciuki. Fajnie widzieć kolejną polską grę na tak dużym evencie jak TOKYO GAME SHOW. Im więcej naszych studiów pokazuje się globalnie, tym lepiej dla całej branży, zwłaszcza że Gas Station Simulator od Drago (które mam w portfelu) też będzie obecny na targach. Nie naganiam na Drago, po prostu nie jestem zawistny i rozumiem, że hossa na całym sektorze sprzyja wszystkim. Niechaj rośnie!!
Wreszcie ktoś normalny tutaj na bankierze :) Gratuluje bycia istotą ludzką ;) Nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć przyszłych sukcesów spółce DRAGO.