To byl dopiero maly niewinny wstęp.
Klasyczne zebranie na nieco wyższym poziomie bez wywoływania euforii.
Takich alcji czeka nas więcej.
Czekaliśmy dlugo warto poczekać na zasadnicze wzrosty.
Miło ze Marcin dał znac ze żyje.
I ze rozmaeia z ważnymi ludźmi o ważnych sprawach.
To taka mała ściema
Czekamy na sprawy zasadnicze a dzisoejsza sesja dowodem na to ze powoli przechodzimy do zbierania na wyższych poziomach.
Ważne zeby z tych wojaży zagranicznych wrócić z jakas umowa.
Zwróćcie uwage jak ładnie wygląda połączenie fantomow z wirtualna rzeczywistością.
Marcin co z MDR bo chłopaki czekają.....z zachodu i wschodu
I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz rozczarowani spadkami kursu niektórzy piszą kpiące posty. Po ludzku ich rozumiem ale zawsze nawet przy dużej stracie księgowej należy zachować zdrowy rozsądek znim sie czlowiek podda. Przypomnę tylko że od czasu do czasu warto sprawdzić historię komunikatów przeanalizować historię firmy na co poszły środki finansowe. Srodki z emisji nie zostały wydane na drogie samochody inne wydatki bezcelowe. Większość wyjazdów została sfinansowana z dotacjj i wsparcia o które firma się starała i nie poniosła w związku z tym istotnych kosztów.
Zas środki pozyskane z emisji poszły na konkretnym cele które przyniosą zysk w przyszłości.
Spółka zainwestowała ponad milion dwiescie tysiecy złotych w spółkę Mikrovolt z Wrocławia w której ma znaczący udział zapominamy o tym a to błąd.
Prawie pół miliona złotych zostało zainwestowane w programy badawcze Woundcanning oraz Stabilobaby a całkowita suma obu projektów razem przekroczyło 2 miliony złotych. Tak duze srodki zostaly przeznsczone na rozwoj obu projektow .
To jest wartość intelektualna te środki w ogromnej większości pozyskane z grantów przyniosą firmie ogromny zysk
Nie można zapominać że Yoshi to nie tylko Hyperbury to nie tylko świetnej jakości fantomy które kosztują i po 15 000 zł za sztukę o unikatowej konstrukcji ze wsparciem oprogramowania wirtualnej rzeczywistości ale to również inne przedsięwzięcia w które firma włożyła środki z emisji akcji
Wiem że zaraz napiszecie krytykujące moją wypowiedź posty ale zanim to zrobicie przejrzyjcie na co spółka wydatkowała środki i przemyślcie postępowanie zarządu naszej firmy.
Do pewnego momentu jest cisza. W ciszy rodza sie genialne pomysły. To wymaga czasu i nakładów. To juz mamy za sobą. Potem przychodzi czas zniw.
Oczywiscie nie każdy pomysł przyniesie krociowe zyski ale wystarczy ze którykolwiek z produktow bedzie hitem to przelozy sie to na wyniki finansowe.
Mikrovolt to byl strzał w dziesiątkę. Zobaczcie jak tk sie rozwija. A my mamy w tym swój udział. To jest częściowo pośrednio w pewnym stopniu nasza własnością. Procent Mikrovoltu jest pośrednio moja własnością i każdego z nas akcjonariuszy Yoshi.
Środki z emisji nie zostały zamrnowane one poszły na Badania i Rozwój. One były warunkiem dofinansowania zewnętrznego. Dzięki tym emisji I tym środkom mamy w portfolio Mikrovolt.
Bo o tych 3 liniach nie mozna zapominać. Stabilobaby Woundscanning oraz Mikrovolt.
Mylisz sie. Jestem głosem rozsądku. Tym ktory kupil setki tysięcy alcji ktkre mi sorzedaliscie za 2.30 do 2.50. Sprzedając akcje liczyliście ze oddam wam je ponizej 2 zl. To błąd. Mnie interesuje wiosna 2026. Wasza chciwość i brak zrozumienia technologii medycznych nakłonił czeac z was do sprzedaży. Ale mam dobrą wiadomość. Odkupicie. Spokojnie. Tylko troche mniej jak mieliście. Ttzeba miec inna perspektywę nie DT a LT tylko spokoj nas uratuje. Zerknij na wyroby Mikrovolt..na innowacyjność Stabilobaby. Na opinie o produktach. Trzeba byc....zeby sprzedawać za 2 zlote
HeHe myślisz logicznie sprawdz Mikrovolt. Sprawdź jak sorzedaz noża plazmowego. Jaka jakość i opinie. Dowiedz sie cos o Stabilobaby. Zadzwoń do ośrodków gdzie to testują na niemowlętach. Dowiedz sie jakie zalety ma system skanowania i wieloczynnikowej analizy ran Wpundscanning. Poczytaj o miejscowej terapii tlenowej. Przejrzałem artykuły naukowe z tego zakresu. Poczytaj o wpływie ozonotwrapii. Problemach technicznych eliminacji ozonu. I rozwiązaniach opatentowanych przez Yoshi wreszcie Dowiedz sie jaka wartość ma linia phantomskin.
To jest do zrobienia w parę dni.
Warto.
Apeluje o samodzielne myślenie. To sa technologie medyczne a nie produkcja śrubek. Tutaj trzeba dłuższego czasu ale po eksplozji kursu te poziomy dzisiejsze będą miec znaczenie historyczne.
Odezwę sie po MDR
Ich nie przekonasz, oni wiedzą o spółce pewnie nawet więcej niż Ty. Aktualnie żeby zebrać większy pakiet trzeba kurs ruszyć w górę. Zawsze się znajdzie ktoś, co 5-10 procent jest wystarczającym zyskiem. Przypominam, że od Listopada 2023 kiedy spółka miała nowe rozdanie, w postaci Hyperbary kurs wzrósł o 145 procent. Ja z pierwszą sprzedażą swoich akcji czekam przynajmniej do przejścia na GPW. Kiedy Zarząd zdecyduje, że ma wszystkie karty w ręku kurs ostro ruszy. Tych co kręcą kółka argumenty nigdy nie przekonają, oni są po to, by zasiać niepewność, by przekonać do sprzedaży jak najniżej i jak najwięcej. To normalna praktyka, przecież nawet Synektik czy XTB jest opluwany.
Masz racje. Ja nie wzialem pod uwage faktu ze oni moga działać celowo z niskich pobudek a nie z nieumiejętności pozyskiwania danych do analizy i lenistwa.
Przejrzałem dzis rano wszystkie komunikaty Yoshi za ostatnie lata. Policzyłem te emisje spokojnie ułożyłem os czasu. Na co szły srodki z emisji. To uderzające ze zainwestowano 1 2 mln w Mikrovolt. Gdzie mamy 30 procent udziałów. Udało sie tez pozyskać potężne dofinansowanie Woundscanning i Stabilobaby.
A na koniec odliczając akcje Fundacjj MP to dopuszczonych do obrotu jest około 2.mln akcji. Odliczając akcje w rękach drobnych twardzieli to mamy 1 mln plus minus z czego zapewne większość jest w rękach poważnych zawodników którzy czekają....niedoczekanie ....na schodzenie reszty na podbitce
Poziom 5 procent to 1.2 mln dawno bym mial tyle gdybym zaczął po 80 groszy zbierać a nie po 2.30.
Faktycznie te ostatnie pół roku to byl niewiarygodny okres. Nigdy bym tyle nie kupil gdyby kurs szedł do góry. Ale miałem wrażenie ze im wiecej kupuje tym bardziej spada. Pomyślałem przez chwilę ze moze sie mylę. Ze wygląda ze spółka ma problemy ze przeciez większość nie moze sie mylić. A jednak. Wydaje sie ze większość pomyliła sie.
Pamiętajcie ze to jest mala spółka. Mało akcji w obrocie. Ale to wszystko tej okres wielkiej smuty sie skończy.
Marcin potrafi napisać 3 komunikaty dziennie. Ale warunkiem wydaje mi sie jest MDR potem zacznie sie ciekawszy okres
Nie zanudzam was. Nikogo nie przekonam. Pamiętajcie tylko ze idea funduszu jest właśnie taką emisja akcji pozyskanie środków jak sami napisali w dosc duze ryzykowne projekty o potencjalnie duzym zysku. Tak jak w przypadku Mikrovolt. Zainwestowali i będziemy miec efekty bo nóż plazmowy jest rewelacyjny i sprzedaż jest zaskakująca a to dopiero początek drogi.
Uwielbiam czytać elaboraty moralne takich naganiaczy jak ty co zostawiają dziennie po kilka kilkanaście powieści na forum a po pierwszych wzrostach o 20% znikają z forum raz na zawsze hahaha
jego inwestycje ekoeksport mennica skarbowa , xtb reszte niech sam wymienii to mówił przed wzrostami , tu będzie podobnie kup i zapomnij. a tak to jesteś onuca z ojczyzny twego nicka