Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,50 zł , zmiana od tamtej pory: 5,20%

Re: Maly apel do HeHe

Masz racje. Ja nie wzialem pod uwage faktu ze oni moga działać celowo z niskich pobudek a nie z nieumiejętności pozyskiwania danych do analizy i lenistwa.

Przejrzałem dzis rano wszystkie komunikaty Yoshi za ostatnie lata. Policzyłem te emisje spokojnie ułożyłem os czasu. Na co szły srodki z emisji. To uderzające ze zainwestowano 1 2 mln w Mikrovolt. Gdzie mamy 30 procent udziałów. Udało sie tez pozyskać potężne dofinansowanie Woundscanning i Stabilobaby.

A na koniec odliczając akcje Fundacjj MP to dopuszczonych do obrotu jest około 2.mln akcji. Odliczając akcje w rękach drobnych twardzieli to mamy 1 mln plus minus z czego zapewne większość jest w rękach poważnych zawodników którzy czekają....niedoczekanie ....na schodzenie reszty na podbitce

Poziom 5 procent to 1.2 mln dawno bym mial tyle gdybym zaczął po 80 groszy zbierać a nie po 2.30.

Faktycznie te ostatnie pół roku to byl niewiarygodny okres. Nigdy bym tyle nie kupil gdyby kurs szedł do góry. Ale miałem wrażenie ze im wiecej kupuje tym bardziej spada. Pomyślałem przez chwilę ze moze sie mylę. Ze wygląda ze spółka ma problemy ze przeciez większość nie moze sie mylić. A jednak. Wydaje sie ze większość pomyliła sie.

Pamiętajcie ze to jest mala spółka. Mało akcji w obrocie. Ale to wszystko tej okres wielkiej smuty sie skończy.
Marcin potrafi napisać 3 komunikaty dziennie. Ale warunkiem wydaje mi sie jest MDR potem zacznie sie ciekawszy okres

Nie zanudzam was. Nikogo nie przekonam. Pamiętajcie tylko ze idea funduszu jest właśnie taką emisja akcji pozyskanie środków jak sami napisali w dosc duze ryzykowne projekty o potencjalnie duzym zysku. Tak jak w przypadku Mikrovolt. Zainwestowali i będziemy miec efekty bo nóż plazmowy jest rewelacyjny i sprzedaż jest zaskakująca a to dopiero początek drogi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 5,62% 2,63 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.