• Coraz ciszej Autor: ~Kk [45.134.212.*]
    Im bardziej spadało tym mniej tu wiadomości. A co za tym idzie na spółce jest co raz mniej indywidualnych. Co za tym idzie perspektywa jest objecujaca bo dla shortów nie ma kogon wyleszczać. Dlatego albo bedzie boczniak albo urosnie, ale nie widzę perspektywy na 21 co najwyżej ath na 20
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~awa [46.205.202.*]
    Parkiet - 18.09 analitycy prognozują w 2 kw. zysk n. 473 mln (w 2 kw. 2024 z.n. 444mln)
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~Jasiu [77.222.224.*]
    no i straszą pożarem w Rumunii
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~xxx [83.9.155.*]
    widziałem artykuł częściowo.
    Widziałem że straszą pożarem, ale to tylko straszą - towar ubezpieczony po cenach sprzedażowych - gdzie okres był słaby - więc raczej na plus, magazyn wynajęty - myślę że ktoś pisze bzdury.

Trzeba czekać jeszcze tydzień i zobaczymy. To powinno stać dużo wyżej, ale cóż. Ludzie piszą że to banananowa giełda - i ja po 2ch latach muszę się zgodzić. Tutaj nie ma logiki. Spółki bo bardzo dobrych wynikach potrafią spadać, przy słabych rosną. Generalnie zagranica robi co chce i jak chce, bo my jako Polacy nie mamy jeszcze takiego kapitału. Szkoda na to patrzeć.
    Osobiście zastanawiam się czy w niedługim czasie nie przenieść kapitału na bardziej stabilne rynki np. sp500
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~joshu [91.123.217.*]
    A co to- juz powoli trzepanie, a wyników jeszcze nie bylo. słaba ta spólka, nawet do wyników nie umieją poczekac
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~xxx [83.9.155.*]
    masakra... zamiast rosnąć pod wyniki to już nurkuje.
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~nowy [185.124.185.*]
    Spokojnie zbijają kurs bo kto inny chce się obkupić zobaczysz co sie bedzie dzialo w środe i czwartek
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~Jasiu [77.222.224.*]
    nie wydaje się wam że ten artykuł był pod coś -

piszą że mają rekordowy zysk ,a później piszą ze zysk spadł przez pożar w Rumunii, dziwne to wszystko - oczywiście dla niewtajemniczonych,

tutaj tylko wysokie UP,

popatrzcie na obroty jakie ostatnio się przewalały
  • Re: Coraz głośniej Autor: ~Dominik [5.184.195.*]
    Jak na razie to mamy ładne wybicie z dolnej linii kanału wzrostowego, więc jest obiecująco.
[x]
LPP 2,84% 19 905,00 2026-03-25 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.