Nikt tu nie pisał o całym kapitanie ptaszyno tylko Ty znów wymyślasz bzdety. Napisałem wyraźnie że przy 15 tys i wzroście kursu o 9 % nie możesz być tylko 200 zł stratny. Takie teksty to pisz Dewaitis owi który jest laikiem i tyle klamco
Szeryf daj spokój. Gość został bez akcji a może też bez dywidendy i teraz takimi wpisami, że kurs poleci na pysk zaklina rzeczywistość, zamiast dokupić póki jeszcze są poniżej 90zł.
Dokupić po tej cenie hahahah, chyba komuś się zapomniało jak niecały rok temu Orlen chodził po 4x za akcje, wtedy był czas zakupów mordo, teraz się sprzedaje albo bierze shorta, ehh naiwniacy, spokojnie i tak jak zawsze wyjdzie na moje. Jak kupowałem po 4x też mi pisali że zaklinam rzeczywistość, beke mam z was totalna
Kurs będzie na ath dopiero jak ogłoszą przyszłoroczną dywidendę. Ona będzie zapewne wyższa niż 6 zł Obecnie spokojnie na 100 do końca roku. Obecnie cena do WK to 0,71 Czyli misi kosztować akcja 120 aby cena do WK była 1;1
Tracimy pieniążki powiadasz? No każdemu życzę takiej "straty" jak moja w tym roku. A wszystko wskazuje na to, że będzie ta "strata" większa. Pozdrowionka. Jak przekroczy 100 zł to zacznę myśleć o sprzedaży. Ostatni raz dobrałem po 86,50 zł i teraz spokojnie czekam.