Wydawca ze światowej topki ładuje prawie trzy banki dolarów... ale zdaniem co niektórych gra się nie zwróci XD
To czemu oni dają 3mln usd? Wy wiecie więcej o tej grze niż wydawca z którym negocjowali przez miesiące?
Czy wy myślicie ze ci wydawcy to są polmozgi które wrzucają 3mln po to żeby się ledwo zwróciła inwestycja? Że oni nie wiedzą że mogą sobie je wpłacić zamiast tego na lokatę?
Ja obstawiam że gra okaże się sukcesem komercyjnym spolki. Dzisiaj znowu 3k wpadło poniżej 10zl. Oczywiście nie dziwi mnie fakt że jeśli ktoś ma zysk z pozycji 50% pozbywa się części akcji.
Ja mam podobnie, biorąc pod uwagę potencjal tej gry też myślę ze 80 mln sie tej spolce należy przed premiera, co więcej nadal przy tej wycenie jest duża szansa na dalsze wzrosty po premierze bo to nieliczny tytuł w ostatnich latach który moze sie okazać na prawdę dużym sukcesem.
gra będzie kosztowac ok. 15 dolców, aby sie zwróciła potrzeba ok. 200 tysia kopi - zapewne "zrobi się" to w tydzień. Jesli pójda dobre recenzje od Kowalskich to w 3 miechy pyknie lekko 1,5 mln kopii - w rok zapewne po obniżkach do 10 dolców 3 mln. Razem lekko 38-40 baniek w dolcach - niech nawet Stonka łyknie 20 tej kwoty jako czysty zysk to da ok. 30 melonów w rok. Stąd w czerwcu 2026 przed wydaniem zaczniemy od 40 zeta a 2027 czerwiec zakończymy 150 zeta minimum...
tyle w temacie.
Komu w portfelu grzeje sie choćby tysiąc papiera ten 150 tysia wyjmie za 1,5 roku - ja już przytuliłem 4800 na wypadek wszelki ;) - na tyle oceniam ryzyko...
Wszystko spoko, ale Holstin na pewno nie będzie kosztował 15 dolarów tylko tyle ile powinna kosztować tak dopracowana gra, moim zdaniem 99 zł tyle co Dave the Diver czy Dredge. 15 dolarów to nawet symulatory od PLW kosztują więcej, więc trochę przesadziłeś.
Dawno już nie widziałem lepszej okazji na pewny zarobek wystarczy grzecznie czekać a do tego niebywały potencjal tej gry powoduje, że to może być naprawdę złoty strzał
Widzę ze jest tutaj sporo świadomych ludzi, to ze tyle trwa dopracowanie tej gry tylko potwierdza ze celuja w przeskok do wyższej ligi a produkt jeśli wlasnie dopracują moze im na to pozwolić, gameplaye, wydawca, wl, wszystko mi mówi ze tutaj szykuje sie cos grubszego