• Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Hubtech [104.28.64.*]
    To będzie bezcenne … a to już niebawem Panie i Panowie. Zobaczycie
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Luj [37.248.161.*]
    Człowieku ochłoń ,kto ci to kupi ?przy kapitalizacji prawie 3milirdy ,a zysku40mln
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Kol [5.173.159.*]
    W zeszłym tygodniu napisałeś za forum, że do wtorku zejdziemy na stałe poniżej 0,26. Tak, że wypadło by się po prostu więcej nie odzywać, skoro nie ma się nic mądrego do powodzenia. Co do kapitalizacji giełda już nie raz pokazała, że wymknęła się logice, a tu póki co po prostu niema pod co być aż tak wysoko co nie oznacza, że kiedy nie biedzie.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    Panowie albo ten, kto blokuje celowo kurs sobie odpuść, albo widząc, że jednak nie ma szans się przebić odpuszcza sobie wierzący we wzrosty. Komuś wzrosty są nie na rękę i codziennie są tego przykłady. Jak to się tak skończy to za kilka miesięcy lub tygodni po wielu zapewne zgłoszeniach tych sytuacji do KNF będzie w spółce następny problem, ale może komuś o to chodzi. Cel uświęca środki.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Klakier [188.33.28.*]
    Nie to po prostu blokowane kursu którego celem jest zbieranie po jak najniższej cenie. Maliniak i kilka osób z forum jest w tym zespole.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    Tym bardziej powinni to sprawdzić, z jakich rachunków to jak mówisz celowe działanie miało miejsce. Na giełdzie od optymizmu do pesymizmu jest bardzo krótka droga, a takie działania wprost uderzają w akcjonariat mniejszościowy spółki niedysponujący takimi środki, jakie pozwalają do manipulowania kursem.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Klakier [188.33.28.*]
    Wystawianie dużych pakietów do sprzedaży jest legalne. Pisanie bzdur przez Maliniaków i resztę na forum też jest dopuszczalne. Mają dobrą koordynację działań. Napewno dużo już kupili i dużo inwestorów zniechęcili bo o to im chodzi. Dobra informacja to taka że mają pewność że kurs będzie bardzo wysoko. Po to to robią.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Luj [31.0.63.*]
    Rcicho od ponad miesiąca piszę i wstawia wykresy o jakimś wybiciu ponad 30gr. Jakoś nie zauważyłem twojego wpisu żeby się już więcej nie produkował .
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Kol [46.113.14.*]
    W odpowiedzi na jego wpisy napisałam, że moim zdaniem dopóki nie zakończą się postępowania nie będzie informacji, a bez informacji kurs nie ruszy, ale wy macie jakiś talent do podawania prognoz kursu na różnych poziomach, który jakoś się tu nie sprawdzają, ale już żaden z was później się do tego nie odnosi, tak jak było w wypadku twojej wizji wtorkowego zjazdu na stałe poniżej 0,26. Jak ktoś na NC inwestuje pod wykresy to jego kasa i jego sprawa.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Roz [83.29.219.*]
    4 zł? Chyba za 20 lat. :D
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Roz [83.29.219.*]
    Myślisz, że Maliniak 20 lat tu będzie siedział dzień w dzień? To możliwe przy jego obsesji. :D
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~InżynierMaliniak [162.251.62.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 10:59 ~Roz napisał(a):
    > Myślisz, że Maliniak 20 lat tu będzie siedział dzień w dzień? To możliwe przy jego obsesji. :D

Jedyna obsesja to wasza obsesja na moim punkcie.
    Ustalcie w końcu jedną wspólną wersję co do mnie i mojej roli :)

Póki co, łapcie powietrze jak ryba w sieci.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Luigi [37.31.50.*]
    Ja mam jedną prawdziwa wersję i jej się trzymam ale nie masz jaj żeby odpowiedzieć. Ile wtopiłes 4 lata temu xDD.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~InżynierMaliniak [162.251.62.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 12:34 ~Luigi napisał(a):
    > Ja mam jedną prawdziwa wersję i jej się trzymam ale nie masz jaj żeby odpowiedzieć. Ile wtopiłes 4 lata temu xDD.

ha ha ha, powiedz to np. Klakierowi z forum, wisielcu. Masz jaja? to napisz w końcu coś od siebie o kursie czy spółce :)))

Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Klakier [188.33.28.*] 2025-09-18 09:08
    Nie to po prostu blokowane kursu którego celem jest zbieranie po jak najniższej cenie. Maliniak i kilka osób z forum jest w tym zespole.
  • Re: Czekam na 4 zł i reakcje Maliny Autor: ~Luigi [37.31.50.*]
    Najpierw ty napisz odpowiedź, byłem pierwszy, nie znasz tej zasady Brauna ?
[x]
HUBTECH -0,74% 0,27 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.