Tak tylko Ci się wydaje,
Czekają na tych - co chcą lecieć w ciepłe kraje.
Wszyscy oddają,
Jesli instynkt samozachwawczy mają,
Z gniotem tylko straceńcy zostają.
Przestań płakać, odkupisz sobie akcje drożej.
Po wynikach za 2Q25 Analitycy Noble Securities, podniosą wycenę akcji Bioton powyżej 8 zł.
Osobiście uważam, że są one warte powyżej 10 zł
Obecna wycena akcji Bioton jest ciągle około 50% poniżej skumulowanej inflacji z ostatnich 5 lat i nie uwzględnia nawet wzrostu wartości nieruchomości posiadanych przez Spółkę.
Ludzie popatrzcie realnie,
Dymają Was wręcz genialnie,
Mamią malezją,
Polinezją,
Chińską cukrzycą,
Ukrytą tarczycą,
Nowotworami,
Starymi jajcami,
Tu idzie gra,
Ile rada i zarząd na koncie ma.
Tu zawsze jest taki wynik finansowy,
By nadzieje miały na lepsze - inwestorskie głowy.
Ludzie czy wy nie macie nic do roboty tylko pisanie od rana do wieczora na tym forum? Słabo macie w życiu? Wszysko poszło w Bioton??? Współczuję. Misio to jeden z niewielu co podchodzi do tematu realnie. Jadzia to Analityk tylko pisze z innego IP. To wali po oczach. Ona już nie nagania, ona ma problem kwalifikujący się do leczenia. Tu nic nie będzie bo netto jest z minusem. Tyle w temacie. Tu nie ma odcięcia od tanich akcji, tylko odcięcie co niektórych od rozumu. Kurs się kisi i będzie się kisił, ale wg. takich przypadków jak Jadzia ludzie się nie znają i zaraz będzie 10. Psychiatra!!!
Nie jestem Jadziom i nikogo nie naganiam na kupno akcji Bioton.
Portal bankier służy do wymiany opinii o spółce i interpretacji np. raportów finansowych.
Miało być odcięcie od tanich akcji. Jest odcięcie co niektórych od rozumu. Minus netto i wszystko w temacie. Analityk to Jadzia (natychmiast psychiatra) tylko pisze z innego IP. Daj soboe spokój Misiu z tą pisaniną z de billami. Swoją drogą, ile trzeba mieć czasu żeby zajmować się tym forum? W dzisiejszych czasach to żadkoęć. Pewnie wszystko poszło w Bioton i sraczka w gaciach czeka. Współczuję.
Ja tu jestem dla zabawy jak pisałem. Można się pośmiać z coniektórych. Nie no paniki nie mam. Sporo zainwestowałem w tą spółkę, ale głodem nie przymieram. A że praca z domu przy kompie, to z nudów tu zaglądam. Pozdrawiam myślących samodzielnie.
Mam 50K tego gniota i nie uważam żeby zobowiązywało mnie to do chamskiego naganiania na wzrosty. Jestem nimi zainteresowany oczywiście, ale na razie nie ma szans. Te akcje to porażka ale jednocześnie jakiś margines. Po co tracić czas i jarać się do każdego podskoku o 1-2%. Nie rozumiem. Widać ludzie mający po parę K mają jakąś misję do spełnienia?
Ok. Chińczyk rządzi Biotone już dłużej niż Rysiek. Czy ktoś zdaje sobie z tego sprawe? Sprzeadaż w Chinach mają mniejszą niż on. Kurs to porażka. Przez propagandę i mówienie półprawd właściwie nietknięci wyszli z tematu analogów. Czy ktoś zdaje sobie z tego sprawe? Czy mają pomysł co zrobić z Yifanem i jak jast obecnie jego rola? Czy ktoś zdaje sobie z tego sprawe? Jakieś wnioski?
Osobiście uważam że na Biotonie robią wałki. Włącznie z Jeremin a leszczynie opowiadają banialuki jak to w pocie czoła budujemy wielkość i przyszłość spółki.
Smutnie jest tylko to, że takie indywidualności jak Jadzia, Analityk czy J23 są rooochani w doo bsko i nawet o tym nie widzą. Są wdzięczni i pragną za to serdecznie podziękować.