Najciekawsze jest jednak to, że Airway nadrukował już ponad 100 milionów akcji. Niby nie za darmo. Teoretycznie za te akcje CoOpera oraz Tiger wpłacili do spółki grube miliony. Ciekaw jestem czy choć grosz wpłynął? :-) Bo mimo tych milionów nie mają na spłatę raty dla Banku. No ciekawy jestem jak się losy tej spółki potoczą albo bardziej jak Niemcy przejmą te kilka patentów. :-) Spółka zagadka.
Człowieku przez lata nie było w kasie ani grosza i wyglądało na to, że będzie bankrut a bank im wydłużał termin spłaty, a ty się zacząłeś martwić jak w końcu zaczęli to spłacać?:)
Miesięcznie mają płacić "co najmniej 50 tys. euro", czyli tak naprawdę nie wiadomo ile będą spłacali. Po drugie hajs z emisji ma iść na uruchomienie produkcji. Myślisz, że ten cały sprzęt za darmo mają? To wszystko kosztuje.
Biedny Ferdek do tej pory mógł jeszcze straszyć tym, że nie wiadomo co na to wszystko bank, no a teraz już wiadomo - poczeka ile będzie trzeba:)
A co ty piszesz o sobie w trzeciej osobie? Będę ci mówił w takim razie obywatel/towarzysz F. żeby było tak bardziej komunistycznie, skoro lubisz się wypowiadać w takim stylu:)
Już ci kiedyś pisałem, że nie ty będziesz mi mówił kiedy mam kupować i sprzedawać. Nie masz własnych pieniędzy żeby to robić - twój problem. Ja twojego doradztwa jak korzystać z moich nie potrzebuję. Chociaż patrząc na twoje ciągoty do czasów przedtransformacyjnych trochę rozumiem teraz twoją postawę - po prostu uważasz, że pieniądze akcjonariuszy są wspólne dlatego też możesz nimi zarządzać:)