• dzis jakies info Autor: ~MAC [83.31.90.*]
    dzis jakies info  technicznie nie spadło maly wolumen szukujemy sie na pompke nr 3
  • ależ Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    300 k na wzroście , 136 na spadku
    żeby wyniosło kurs musi być info o finansowaniu albo o konsorcjum z chińczykiem, turkiem albo indianinem
  • Re: ależ Autor: ~re [37.47.186.*]
    Mogą być dwa infa. I na pewno będą. Raczej jeszcze nie dziś, ale wiszą w powietrzu. Jestem przekonany że ktoś mocno wchodzi w akcjonariat, to raz a dwa to źródło finansowania. I tu sugestia jest żeby jednak spojrzeć nie tylko na wschód, ale wg mojej wiedzy pojawił się ktoś z zachodu a dokładnie z USA i dlatego temat wschodni ucichł. Wystarczy spojrzeć na dwa zdjęcia z ostatnich targów w Kielcach. Podpisywali coś na stoisku Amerykańskim a potem jeszcze wymowne zdjęcie globu z wyraźnym zaznaczeniem USA. To są zapewne te wstępne porozumienia o których pisali, że jeszcze nie będą informować a to mogą być nowi inwestorzy. Wiadomo amerykanie lubią wsadzać swoje nosy w nasze sprawy... zwłaszcza militarne. Zobaczymy. Jest ciekawie ;)
  • Re: ależ Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Jestem tego samego zdania , hej
  • Re: ależ Autor: ~Borg [37.30.56.*]
    Gdyby było jak piszecie, np jakiś inwestor typu jakikolwiek amerykański koncern militarny, to mamy tydzień wiszenia na widłach. Otworzy się za tydzień po jakieś 50 zł. Napewno na chwilę obecną najbardziej intrygująca spółka na całej GPW. Pakiet akcji nawet minimalny must have
  • Re: ależ Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    A gdzie wuj ? Czyżby dziś nie spożywał w.t.?
    * nie spisywał
  • Re: ależ Autor: ~raffy30 [46.238.86.*]
    Też tak myślę, tutaj będzie dobrze. Kluczowe będzie znalezienie finansowania, ale już teraz artykuły w ogólnopolskiej prasie i zainteresowanie znanych osób bardzo dobrze wróży. Przeszłość wojskowa zarządu również na plus.
    Aktualna kapitalizacja i mała ilość akcji dają duże pole do wzrostów.
    Potrzebne jest coś co w końcu złamie 6 zł definitywnie i wskoczy na 7 , a później pójdzie . Jednak info z pon było ok ale nie na tyle mocne
  • Re: ależ Autor: ~iks [31.60.89.*]
    Będzie będzie tylko pytanie ile trzeba będzie czekać. Inne spółki o podobnym profilu i planach, a gorzej bieżącej sytuacji mają kapitalzacje po 200-300 mln a przynajmniej 100 mln. Tu już powinno być 30-40 zł. Ale o spółce robi się głośno i będą przybywać akcjonariusze.
  • Re: ależ Autor: ~Tomek [83.11.152.*]
    Bez espi tu nic się nie dzieje
  • Re: ależ Autor: ~re [37.47.186.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 15:09 ~Tomek napisał(a):
    > Bez espi tu nic się nie dzieje

A dzisiaj jednak bez espi. Czy Ty kiedykolwiek w życiu powiedziałeś komuś prawdę ?
[x]
MBFGROUP -3,51% 6,60 2025-10-28 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.