Jeśli kurs nie zatrzyma zniżki na zaznaczonych na wykresie poziomach, czeka nas niechybnie zjazd do strefy popytu lub "order block". Mój scenariusz - słabe wyniki + prawdopodobna zniżka w USA stworzą dobry podkład pod wyprzedaż....żadna rekomendacja, tak to widzę.
Co z tego ze wyniki sa kiedys tam. Przeciez badanie trwa juz prawnie 1.5 roku... Myslisz ze insiderzy nie wiedza jakie beda dane majac dostep do pacjentow. Smieszny jestes. Dodatkowo, jesli jest tak swietnie, czemu zadna firma z Big Pharmy nie podpisuje umowy partneringowej.. Przeciez dla nich to grosze, jesli lek mialby potencjal. Przewiezlikowski za to duzo mowi o umowach, ale ich nie ma, bo nie ma pod co
Taaaak, insajderzy wiedzą jakie będą wyniki i to bez analizy danych! Bo każdy z ryvu ma dostęp do przebiegu choroby i leczenia każdego z pacjentów. Dostają wydruki, jak paragony z biedronki.
Skąd się biorą tacy fachowcy jak Ty? Nie wiem czy smiać się, czy płakać.
Sorry, mi tez szkoda na was czasu... Ale na koniec. Modus operandi tego typu spółek jest dobrze znany na GPW. Free advice - przesledzcie ich historie. Mamy tu np. Mabion, Molecure, Pure, Celon, ..., RYVU. Na poczatku jest hype pod mega lek, ktory ma dawac prawie dlugowiecznosc, pozniej badania, z reguly pump & dump pod mega przyszlosc, mld EUR umowy, big pharme itd, itp . Przy okazji sa oczywiscie mega zarobki poprzez slupy na akcjach dla insiderow oraz dobrze platna robota za wasza kase. Na koniec zostaje wiara, oszukanego leszcza w wyniki jakichs badan :-) powodzenia.
Ośmieszasz się jeszcze bardziej, popisz z pokerzystą, merytorycznie reprezentujecie podobny poziom. Zaskakująco podobny... ch. wie pod iloma nickami on/ty/wy piszecie
Cokolwiek i ktokolwiek pisze na temat RYVU - technika jest nieubłagana.....zwyżka będzie pod wyniki (lub nadzieję pozytywnych) dopiero pod ich ujawnieniu lub po umowie partneringowej. Tak myślę.