cena w czasie nigdy nie jest taka sama ! dziś 28 zł to dużo a za rok czy dwa lata to może być mało albo bardzo dużo. Dziś za 28 zł nie kupię a sprzedam :) ale za rok te 28 zł nie będzie tym samym 28 zł co dziś:) dla mnie sama cena nie ma znaczenia aż takiego jak cena rozłożona w czasie.
Areczek ośmieszony na każdym kroku:). Milioner spędzający całe dnie na forum hahaha. Szczycący się życiowym sukcesem sprzedaży 53 akcji:). No i jego strategia: kupić po 27,5, żeby sprzedać po 26 licząc na spadek na 25. Geniusz!! Hahahaha
Zwykły atencjusz, ciekawe czy ma konto na tiktoku czy innych x-ach i zbiera lajki żeby podbudować swoje ego, ale ważne że 51,5 akcji jest cały czas w obrocie, a wiadomo, wg jego motto, nie ważne czy zarabiasz czy tracisz, ważne że aktywnie pieniądz jest w obrocie xD my przeciez nawet mając średnia 4 czy 8 zł, nie obracajac akcjami cały czas jesteśmy w plecy wg niego xD
znajdz mi tu 3 osoby co mają średnią 4 czy 8 zł :) o czym ty człowieku piszesz ? nie kompromituj się ! zaczekaj jak dax spadnie poniżej wsparcia na 23 tysiące a wtedy zobaczysz na nim zjazd o 15 % wtedy twój asbis zaliczy na poczatek 23-24 zł. I dalej będziesz pisał wypociny o tych wszystkich co mają średnią 4 czy 8 zł ! oni nikogo nie obchodzą ! załap to ! każdy ma ich głeboko w d ...... :) nie kompromituj się bo tylko wstydu się najesz :)
Nie dobija naszego Areczka swoją średnią i ilością akcji na dodatek roczna dywidenda większa niż jego zarobek codzienny przez rok lub dwa na Asbisie PS mam kolegę co ma średnią ok 3,5 zl
Srali muszki.....poczuliście dzisiaj przedsmak 3 wiedźm piątuniowych oraz jastrzębiego FED-u....
zejście na 25,xx czyli gruntujemy dolny nawrót kanału spadkowego....
o wzrostach na tym zdechlaku zapomnijcie-)))
Oprócz siebie? Ja mam jeszcze pakiecik po 3,20 zł, a znam co najmniej kilka osób, z czego 2 osoby sporadycznie tu piszą, a reszta się jak widać słusznie już nie udziela bądź przenieśli się gdzie indziej, jako że szanuje ich decyzje nie podam ich nickow. Poza tym oczywiście zmieniasz temat, mowa była o tobie a ty wyjeżdżasz z jakimś daxem i wiecznych czarnych barwach katastroficznych, tak tak, wiemy koniec świata przed nami, bitwa pod Grunwaldem czy chrzest Polski na wigu20? Ile razy ten scenariusz jest wieszczony.. kiedyś trafisz bo przecież kiedyś kurs już tam był, tylko zapominasz że historia nie musi się powtarzać, a jeśli tak, no to idealnie, kto by nie chciał się o kupić po taniości? Kurs to sinusoida przecież, spadnie to i urośnie, jeszcze niedawno na Asbisie było 32, przez wojnę spadło do 8 zł, kilkatygodni temu mieliśmy prawie 30 zł, spadek na 24 jak mówisz, co zmieni tak naprawdę? Co to jest za spadek? Tacy maluczcy się tylko tym przejmują, ja mam średnia jednocyfrową i to właśnie tacy jak ja rozdają tu karty, a ci drobni ciułacze jak ty płaczą i płota farmazony na forum i to właśnie taki plankton się nie liczy i nikogo nie obchodzi, ale blokuj sobie dalej kurs tymi 51,5 akcjami xDDD