A leszcz jak zwykle powie-spokojnie,to tylko chwilowe,tylko cierpliwość da zarobić,hahhaha A później-ale jestem pazerny,mogłem tyle zarobić a tak to jestem w plecy :)
Dnia 2025-09-15 o godz. 18:26 ~xyz napisał(a): > A leszcz jak zwykle powie-spokojnie,to tylko chwilowe,tylko cierpliwość da zarobić,hahhaha > A później-ale jestem pazerny,mogłem tyle zarobić a tak to jestem w plecy :)
zwierzyłeś się publicznie, wyrzuciłeś to z siebie,
Sprzedał po 17 zł, kupił młotek i śrubokręt, wsadził to do starej reklamówki i poszedł na pierwszą robotę. A teraz zarabia krocie i śmieje się z tych co to uwierzyli w polską bananową, tracąc swój czas i pieniądze.
Eh... Taki to pożyje...
Shortowcy zbliza sie najlepszy kwartal sprzedazowy dla pepco czyli pazdziernik grudzień. Towar zamawiany pewnie styczeń-marzec płatność najpewniej zaliczkowa 30% produkcji następne 3 miesiące q wysylka sierpien wrzesień i platnosc sa wlasnie teraz lub i spójrzcie teraz na euro/usd w marcu a teraz gdzie będą realizowane płatności za towar czyli ok 70%..
Takie typy jak : ~xyz [213.77.117.*] zamiast okularów noszą denka od butelek....więc słabo widzą co się dzieje a że wzrok proporcjonalny do rozumu....to wynik finansowy u takich typków podobny.....
Jak sięgnę pamięcią, to zawsze pisałem, że pepco to szulernia.
Może z kimś mnie pomyliłeś.
Może z tym Pawłem Malikiem, który naganiał na gniota tuż przed spadkami w 2023 roku?
Na bananie mamy samych geniuszy inwestycji stąd kurs jest tu gdzie jest :) Pepco powinno wprowadzić do sprzedaży różowe okulary dla takich inwestorów-to byłby hit i sporo by poprawił wynik finansowy :)
żebyś to ty wiedział chociaż co to i gdzie to jest....początek i koniec.....parę szarych komórek by się przydało ale skąd miałbyś to wiedzieć.... podpowiedź : szara komórka to nie to miejsce do którego chodzisz za potrzebą...