Fundamentalnie w to nie wierzę na ten moment, ale kreski na to wskazują. Tak mi wychodzi z wyrysowana kresek od IPO.
Mam wrażenie że przez lato rysowała się formacja odbicia, więc że nie ma tak nazwanej firma hi w AT. Wyrysował się mały diament i luka która wpasowuje się w odbicie.
Po rajdu w górę TEN potrzebuje 3 gier zbliżonych do Rybek pod względem wskaźników: WOH, RFS i TH.
ATH wybije jakiś dodatkowy katalizator, którego na razie. Ile znamy.
Sorki za literówki, postaram się poprawić.
Z kresek wychodzi mi że część spółek gamingowych też wybije ATH, łacznie z CDR. TEN da natomiast najlepiej zarobić od tego poziomu
W ogóle mnie to na dzień dzisiejszy nie interesuje. Najpierw trzeba pokazać dowiezienie obecnego impulsu i wskoczyć na trzy cyfry. I to najlepiej na podwyższonym wolumenie. Moim zdaniem papier jest blokowany pod akumulację, widocznie przy homeopatycznej podaży potrzebują znacznie więcej czasu na zebranie odpowiednich ilości. Przykład cdreda może pokazać ile trwała solidna korekta, ile marazm, ile konsolidacja, a dopiero potem odpał i windowanie kursu. Widziałem tam te same manipulacje na forum, działalność funduszy short i tego typu atrakcje. Jak przyszedł odpowiedni moment to ruszyło, wbrew 90% negatywnym wpisom na forum I ogólnej histerii. Tu będzie to samo.
Papier nie jest blokowany od stycznia. Czytać ze zrozumieniem forum stali bywalcy a będziecie wiedzieć wszystko :) Było info na forum ale większość widzę że przegapiła:)
Kierownictwo spółdzielni nam trochę grypsów puszczało, ale blokowanie nadal jest widoczne. Oczywiście technicy będą mieli swoje teorie. Faktem jest że kurs jest trzymany nisko i sterowany z aptekarską precyzją.
P.s. popatrzcie jakie dzisiaj świeczki DOJI na 1h malowali