Operacje na akcjach bardziej niż emisja. Poza tym wiele z tej operacji może wyjść dobrego. Już nie rozpisując się w szczegółach. Im szybciej zakończy się budowa fabryki tym lepiej dla nas akcjonariuszy. Może być tak że potencjalny partnering będzie uwarunkowany tym, że budowa fabryki z dużą dozą prawdopodobieństwa zostanie wybudowana i uruchomiona.
Dlaczego rośnie a miało spadać?
Ostatnio pojawiło się kilka osób na wątku uważających się za znawców,ale niewiele czasu potrzeba by życie pokazało, że są zwykłymi głupcami...
Głupota jest tania, ale kosztowna w skutkach a głupiec i jego pieniądze szybko się rozchodzą...
Zygmunt ma lepsze i tańsze (przede wszystkim nie spekulacyjne) spółeczki. Jeżeli tutaj biznes będzie zweryfikowany to może wrócę, pewnie niewiele wyżej, ale za to na pewniaka
@Zygmunt Gdyby głupota potrafiła latać, to byś latał jak gołębica:) Te wpisy twojego autorstwa są żenujące i albo pracujesz dla kogoś na spadki(nie zazdroszczę), albo próbujesz kupić taniej myśląc, że twoje wpisy mają jakikolwiek wpływ na kurs akcji. Nie pozdrawiam.
Albo piszę na czyjeś zlecenie,albo to zwykły zakompleksiony narcyz przekonany o swojej nieomylności,który trzyma swoje oszczędności w obligacjach skarbu państwa,bo tam... bezpiecznie hehe.Bardziej obstawiam to drugie.
Przecież pisałem wyżej o moich inwestycjach. Sprytny analityku. A żebym kupił rzeczywiście te akcje i stwierdził, że jest tanio- musiałoby wrocic na 60zl. W taki scenariusz wątpię. Tutaj obstawiam bujanie między 80-120 dłuższy czas. Wolę spółki w silnym trendzie. Tutaj widac wzrosło kilka procent i już inwestorzy mają pełno w gaciach że szczęścia. Dla mnie jest poprostu drogo, póki co ponownie nie wchodzę. Zarobilem tu i podziękowałem. Nie można tego zrozumieć, że ktoś uważa inne spółki za dużo bardziej perspektywiczne?