to nie ja-Rozum ale nie chce zakładać nowego wątku. Jak myślicie czy ta Rumunia będzie już działać bez perturbacji? Wyjdą na prostą w końcu? Co myślicie o zawirowaniach na stołkach? Czy to już tonący statek? Przecież EURIBOR w dół plus certyfikaty powinny cały czas rosnąć? Więc o co chodzi?
średnia 5.10 , towaru ponad 600 tyś , spadnie to uśrednię mocniej ...... tu stratę odbiłem sobie z nawiązką na pxm , ale mam czas tu też planuję zarobić , pozdrawiam
Ha ha ha padłem,.600 tyś. papiera ha haa
Masz nas za de.b.ili ?
To co mam podać kwotę, za którą wystawisz swój pakiet w arkuszu na sell? Czy znowu się ośmieszysz i poplamisz zbroję?
~Kuchcik77
Dzieciaku, on nigdy nie wystawił za kwotę którą mu podałem. Zawsze sam wybierał kwote ha ha ha
Co znalazł grubszego w arkuszu to twierdził ze.jego.
Obudź się amatorze.
Jak by miało to podnieść kurs Panowie to mogę przenosić dzień w dzień na wyznaczone pozycje :) Póki co mogę stać z boku i coś dobierać przy próbie zrzucenia niżej
Nie taki był zamysł, po prostu niektórzy wierzyli, niektórzy nigdy nie uwierzą. Cóz, czekamy, my kursu nie zmienimy, de facto Georg też...cokolwiek nie powie i nie napisze choć teraz zdarza mu sie to zdecydowanie rzadziej niz kiedys