Popatrz ile akcji ma prezes. Czy w sytuacji, gdy zbrojeniowy tort europejsko - polski ( liczony w setkach miliardow euro i złotych) stoi na stole, tylko sygnału do krojenia jeszcze nie podali, prezes ma puszczać akcje pozbywając się kontroli nad spółką? Chyba że będzie taniutka emisja pod siebie, Dąbrowskiego i rodzinę - w co wątpię. Jedynym problemem dziś Kosiorka jest jak zdobyć kasę na dalszy rozwój Zrembu bez ryzyka utraty kontroli nad spółką. O sprzedaży akcji ( na gieldzie, bo rodzince może zrobić prezent) pewnie nawet nie myśli.
20 netto to może nie ,ale będzie dobrze skoro za półrocze wyszli ponad 7 . Większość kredytów poplacone albo już niewiele zostało . Zaraz wpadnie 15'baniek z emisji plus właśnie podział bieżących zysków . Więc kasa na rozwój na pewno jest i się znajdzie bo by klepali kredyty a tego nie ma i raczej nie będzie i bardzo dobrze. Kontroli absolutnie nie straci z Garusem bo emisję są tak podzielone zarówno poprzednia jak obraz obecna aby udział był rozłożony .Tyle dobrze prezes powiedział że to dopiero początek drogi którą też łatwa nie będzie .Niemniej jednak optymizm duzy na kolejne lata
Jestem tutaj od dawna można sprawdzić po wpisach Kupowałem po 4 po 5 bardzo bardzo dużo akcji Jestem dzisiaj i będę Nadal Co by było gdybym uwierzył we wpisy Wiecie czyje Wiem że tutaj będzie dużo drożej Nie sprzedawajcie a zobaczycie co będą wyrabiać peroniarze i inni którzy do tej pory tylko się przyglądał Zakupy za każdą cenę Wykazmy całkowity spokój
Wiadomo ze najwieksze wzrosty dynamiczne po 200 procent rocznie teraz 2-4 lata przed nami potem moze byc jakies 10 - 15 procent. Chyba ze beda budowac nowe hale zeby sprostac zapotrzebowaniu Armii NATO
Tylko spokoj jak pisze min -oni patrza na to co robia posiadajacy akcje i wykorzystuja sprzedaz do zakupu i koleczek ,Nie sprzadawajcie przez miesiac a zobaczycie ze bedzie 100%wzrostu .Widzicie jak roznia sie wpisy jak spolka idzie do gory Nie wiedza jak sie zachowac .Spokoj i trzymac akcje -a bedzie bardzo dobrze Niech martwia sie ci co nie maja akcji ,u nas calkowity spokoj
Jeszcze raz żeby to umocnic cała Europa codziennie nie mówi o niczym innym tylko o zbrojeniu Jak można w obecnej sytuacji sprzedawać spółkę która jest z tej branży Pokażmy siłę a kurs po szybuje wysoko bo są ku temu warunki
Też robiłem kółeczka, ale w obecnej sytuacji strach teraz że będzie odcinka i zostanę bez akcji. Do kółeczek wrócę kiedyś, może w okolicach 30 zł. Żałuję tylko że nie mam więcej kasy na inwestycje w zremb, mam marne 14600 akcji.
Wszedłem w tej chwili do domu i znowu jak codzień Drony Rumunia podwewane myśliwce w Polsce I jak myślicie które spółki będą szły 1w górę Przetargi bez kontrolowania kasy oby szybciej i bardzo drogo Zremb będzie miał grube miliony Do końca roku 100 zł