• Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Leon [188.146.36.*]
    Ta wasza perełka w ciągu roku spadła 32 %, podczas gdy WIG wzrósł 32%.
    Tu siedzą tylko przegrani.

• Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~akcjon [31.0.33.*]
    Chwytasz mnie za serce, dlatego klęknij pomódl się i poproś co łaska, to ci rzucę 50szt
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Leon [188.146.36.*]
    Bądź twardy. Zewrzyj zwieracze i nie popuszczaj, ani kropli.
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Polaczku zabiedzony nie kwicz
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Jw [94.40.87.*]
    Przy takiej ilości akcji tak bywa ale jak urośnie to w tysiącach dlatego każdy trzyma spadki na takich obrotach to ktoś na weekend potrzebował na zabawę i tyle a co ty tu robisz Leon charytatywnie sprawdzasz ?

Sam jestem umoczony. Całe szczęście to tylko mały ułamek portfela. Ale przynajmniej zdaję sobie sprawę że to jedna z najgorszych inwestycji w ostatnim czasie i nie łudzę się że to pojedzie na 100 zł, jak co niektórzy na tym forum.
    Wszyscy są na tym do tyłu. Przede wszystkim największe nagony codziennie wypisujący tu peany na temat spółki.
    I po co? Żeby inni odkupili, czy żeby czuć się lepiej i trwać w błędnym przekonaniu?
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Pozdro [109.196.81.*]
    Strasznie nam ciebie szkoda Leonku a teraz przestań się mazac i grzecznie sprzedaj ten swój niewielki pakiet w poniedziałek ja będę czekał z lewej

Dzięki łaskawco.
    Czuję że prawdziwy twardziel z ciebie.
    Znam paru byłych giełdowych twardzieli, którym wydawało się że mają rację.
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~cxz [31.0.95.*]
    Leon tak niespójnych i kompletnie pozbawionych sensu wypowiedzi w wątku nie widziałem dawno.
    Wpierw zaliczasz się do przegranych ( bo piszesz, że ciągle masz akcje...)wyzywasz ludzi od twardzieli którzy zaciskają zwieracze ( a ty także nie sprzedajesz, czyli zaciskasz zwieracze i nie popuszczasz ani kropli), a potem ostrzegasz innych by nie odkupywali twoich akcji bo są trefne ( dobry człowieku sprzedaj je po 12 zł...), na koniec udzielasz rady, że znasz takich twardzieli którzy źle skończyli na giełdzie ( przecież trzymasz te bezsensowne akcje...co za samokrytyka...). Wśliźnij się trollu pod najbliższy kamień, bo wstyd tak bezsensownie naganiać.
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Pozdro [109.196.81.*]
    Przecież to pol goofki
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Ty nie patrz na Wig 20 bo tam muli. Większość spółek 300% poszła a niektóre perły 1000% czy 2000% I to na obrotach 100 x większych niż tu
  • Re: Spójrzcie prawdzie w oczy nagonowie Autor: ~Saimon [83.28.39.*]
    Co ty opowiadasz za bajki poszły tylko spółki tzw, militarne i banki praktycznie cały gaming i biotechnologia część budowlanki jest w dołkach o OZE i wiatrakach nie wspomnę zobacz na kursy takich spółek jak onde,Columbus,celpharma,captora, ryvu czy selvita i powiedz tym akcjonariuszom że zarobili 300 procent.
    Celowo podałem Wig nie Wig 20 bo najlepiej odzwierciedla koniunkturę na rynku.
    Według tego wskaźnika mamy hossę. Nie biorę pod uwagę spółek które zrobiły kilkaset czy kilka tysięcy procent.
    Na drugim biegunie są te które wymienia Simon. Te spółki wcześniej zaliczały się do tzw. perełek. Ale kto kazał je kupować na szczytach.
    Chodziło mi o to, że należy unikać spółek przynoszących straty w portfelu, a do nich niewątpliwie należy Vee.
    Należy spojrzeć z dystansem, a nie dzień w dzień wznosić zachwyty na forum.
    MPC za sierpień, wskazuje że 100 zł można na razie między bajki włożyć.

[x]
VEE -0,78% 12,70 2025-11-07 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.