• Umowa z medapp Autor: ~jojne [91.94.117.*]
    Są siebie warci
  • Re: Umowa z medapp Autor: alicja1992 [83.27.66.*]
    Zgadza się. Miałam tę spółkę spekulacyjnie ale prezes to jest tam aparat
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~GrubyCygan [91.150.194.*]
    Hehe MedApp to ci co mają zarzuty za oszukiwanie :)
    Ale mogą kurs wywindować i na 4 dyszki
    Tam takie kółeczka odchodziły między 1 a 1.2zł. Tam dla mnie jakaś dziwna kasa była i może jest nadal do inwestowania
    Nawet piszą "istotna umowa" :)
    medapp owcy znów zarobią na piramidzie, nawet może być i 1zl, a SDS owcy wyjdą z SDS zarobieni wraz z Saganem i Kanią. I temu to służy :)
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~PtasieMleczko [104.28.131.*]
    A Kania niby jak ma wyjsc zarobiony jak jeszcze żadnej akcji z tej wielkiej umowy nie nabył?
    Ma prawo za 4 zł, ale musi być emisja, opłacenie, nabycie, rejestracja KRS, potem KDPW i dopuszczenie przez GPW - ide o zakład, że GPW przy dużej róznicy w cenie nie dopuści :-)
    A Sagan - jego to już dawno nie ma, za jego czasów takie numery nie przechodziły. Stare, dobre czasy. Tatko mi mówił, że widział sie z nim na ostatnim walnym i zarejestrowal sie na setki tys akcji - wiec wychodzi ze nic nie sprzedał
    Sagan akcje ma cały czas i koledzy Sagana także
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~Kiki [83.28.195.*]
    Ty lepiej kup sobie ptasie mleczko i się nie wypowiadaj bo żal czytać
    Kolejna fajna umowa, teraz z kumplami z Lublina będą podbijać świat :)
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~keri [91.237.77.*]
    MedApp ma rewelacyjne produkty CarnaLifeHOLO z certyfikatem FDA na USA i w kolejce czeka CarnaLifeSystem więc są to produkty już znane i były rewelacyjne dzisiaj po makabrycznych zaniedbaniach i rolowaniu drobnych na akcjach gdzie MEDAPP był po 2 zł i spadł na 13 gr świadczy że firma szuka bardzo inwestora branżowego bo musi pozyskać kasę na marketing badania i sprzedaż to że produkty testowano w Europie Australii Brazylii i w Polsce z bardzo dobrymi rezultatami to jedno , drugie dlaczego w Polsce nie podpisano umów ze szpitalami ,klinikami ? to zagadka dlaczego NFZ I Min. Zdr. nie chciały ??
    MEDAPP +11% a tu -11% oj dziwna reakcja ? chyba że tu jest podobnie korba w górę i zjazd do suteryn czy tylko odebranie wystraszonym akcje ?
    medapp to straszna spekuła, zapewne pamiętasz te obroty, zlecenia na milion akcji przy kursie 1.0 do 1.2. Co tam się działo. Potem już klapa była, 90gr i w dół. Czy ta spółka ma jakąś przyszłość prócz spekuly, no a spekuła ma mocną więc kiedyś te 2zl są możliwe
    to rodzinny biznes , wirówka !! Zalewski oddal to córce Guzik , która utworzyła fundacje rodzinną doktor Guzik i tak to robią ,a spółka jest mega dobra ze swoimi produktami medycznymi już wiele razy testowanymi i zawsze pozytywnie tylko sprzedaży brak i chyba wiedzy marketingowej !! bo już po 2 żł dawno powinien być kurs na nie na 15 gr
    Muszą zatem Sagana zatrudnić:)))
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~trailer [89.151.30.*]
    hihi , pamiętacie mnie jeszcze? nie pisałem, czekałem na ten moment bo na SDS jeszcze żadnego grosza nie straciłem tylko właśnie dziś zyskałem!! :xD :))))))))))))
    Ja tam nie wierzę w ten ich wspólny projekt trzech polskich spółek :)
    Zrobią sobie eksperyment, puszczą akcje i pójdą dalej :)
    Jedynie na papierze wygląda to ciekawie...
    No ale z haka pozwolą zejść a dalej to niech tam robią co chcą, nie takie rzeczy giełda widziała. Chyba że cudem wpadną na jakąś wizję inprobe i 3D. Kto wie
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~Kiki [83.28.198.*]
    O? Gruby Cygan co sprzedał akcje. Miało spadać, a tu wzrosło:-).
    Tutaj nie ma żadnych fundamentów, więc nie cwaniakować bo górka może być na te 10 zł. Robią tylko wymianę akcji na dużym wolumenie.
    Kumaci inwestorzy dobrze wiedzą że ten projekt to jest zwykła lipa.
    Poważnych inwestorów już tu nie ma.
    Tu jest zwykły hazard jak na Pure.
    Tu była gigantyczna emisja akcji po 10 zł (milion akcji)
    Jak schodzą z haków, to ciekawe jak to przebijecie :)
    Znalazł się, wielki guru od inwestycji:-)
    Kiki mądrala "wielki" inwestor bo zobaczył 10 zł i wyskoczył z nory.
    Przy kursie 2 i 5 zł siedział cicho na wielkiej stracie :)
    Za tydzień jak zobaczy 7 zł to znowu zniknie :P
    Jedynie Alicja tu pisała że skupuje...
    Nie ma sensu tu z takimi pisać...
    Mam bekę z ciebie, i z twoich wpisów. A po ile kupowałem to cię nie powinno interesować. Zarówno to czy mam zysk czy stratę. Ale widzę że zabolało bo geniusz inwestowania zaczął znowu atakować. A czas pokaże w jakim kierunku pójdzie SDS i co wyjdzie z obecnych dzialań.
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    jak na MEDAPP to wyjątkowy obrót 106K wolumen 568K czyli ktoś kupował nie tylko słupy wymiankę zrobiły między sobą ale na tej spółce różne już rzeczy się działy co w poniedziałek ? tu też z -11,5% wyszli na zero
    Jedna i druga spółka to rzeczywiście teraz hazard. Zobaczymy gdzie je wywindują. Bardziej stawiam na windowanie SDS niż Medapp. Tam nikomu nie zależy, chyba kurs tak niski jest korzystny dla właścicieli
    ale jak ? kurs niski jest korzystny dla właścicieli ? oj czyli jak kurs byłby po 2 zł jak 4 lata temu i mogli i sprzedawali część akcji po 2 zł to mówisz że jak będzie po 15 gr i też mogą sprzedać to opłacalnie jest sprzedać po 15 gr niż 2 zł t? o coś nowego
    MEDAPP jest już zaorany taką ceną i takim zarządzaniem nie ma już drobnych i nikt nie chce wejść w akcje bo są zaraz zdołowane ,ale teraz mają popis że jak zdejmą te wszystkie zapory które sami postawili to kurs 2 zł mogą osiągnąć w locie bo nikt nie stoi im na przeszkodzie i tak zrobić mocne ubieranie drobnych i chętnych na dużo ale po 2 zł a nie po 15 gr
    Nikt normalny nie będzie teraz pompował MEDAPP bo inwestorzy wiedzą o ich przekrętach i są pod lupą KNF.
    dokładnie tak może być ,ale dla zmiany maski nie mają innego wyjścia jak dobry wizerunek i podbicie kursu na poziomy gdzie nie będą wyglądać jak zapomniane spółki w alertach ,a do jakich poziomów mogą ?? za dobrymi infami o działaniu z SDS może być różnie ??
    A kto powiedział, że zarząd chce sprzedawać akcje ? Mogą nie chcieć i kursu nie będą windować, jak są pod lupą to tym bardziej
    umowa z MEDAPP widać pozytywy po kursie spadki tu z 11 zł na 8,5 i to nie koniec ,a na MEDAPP tylko mizerne podbicie i ciągle spadki z 20 gr na 13 powrót i tak to sobie leci, a obroty porażające jak i tu tak i tam
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~NOWY [46.112.80.*]
    Ulica się nie dala wciągnąć? :) ulica tyz sie uczy
  • Re: Umowa z medapp Autor: alicja1992 [188.146.165.*]
    Cygan, nadal wierzysz w Bumech :) ?
  • Re: Umowa z medapp Autor: gruby-cygan [91.150.194.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 09:18 alicja1992 napisał(a):
    > Cygan, nadal wierzysz w Bumech :) ?

Tam jest fajna zabawa :)
    Powinny wpadać ciekawe ESPI, nowi ludzie do zarządu / rady z zbrojeniówki, w IV kwartale montaż pojazdów itp.
    Tam działa prawdziwa gruba spekuła, a forum miodzio, walą mi po 30 plusików :)
    NOWY, ty czekaj do 2028 na arbitraż GreenX. Spekulacje na SDS nie ta liga :))))
    Wciąganie ulicy nie idzie patrzac po obrotach ? :)
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~Zibikor [188.146.12.*]
    Nie idzie, nikt sie nie dał nabrać, znów sie osunie pod ciężarem. Umowa na nie całe 100tys złotych, żart.
    Tylko kto to kupuje ? Po te 10zl ? Jeleń ?
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~MMM [136.23.0.*]
    Alicja_Mitomanka:"Zainwestowałam ostatnio w medapp.. Piszę teraz byście śledzili czy zarobię, czy też nie. Chcę zarobić ok 50proc".
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~MMM [136.23.0.*]
    "Tylko kto to kupuje ? Po te 10zl ? Jeleń ?"
    ________
    Uśredniałaś w przedziale 30–38 zł, bierz po 10, bo to promocja XD.
    Znowu cię nakarmią i zjazd na 1,40–1,70 zł. Dopiero wtedy mogę się zastanawiać, czy warto to kupić XD. Słuchaj Cygana, bo masz problemy z myśleniem, za dużo kompotu z maku.
    Po kompocie odlatuje do Tulum z ujkiem :):):)
  • Re: Umowa z medapp Autor: gruby-cygan [91.150.194.*]
    Dnia 2025-09-18 o godz. 10:17 alicja1992 napisał(a):
    > Tylko kto to kupuje ? Po te 10zl ? Jeleń ?

Wczoraj czy dzisiaj jest tu naturalny obrót.
    Ostatnio podbili i wymieniali na dużym obrocie akcje między sobą / portfelami przy okazji rozprowadzali napalonej ulicy towar po 10 zł :)
    Kolejne zlecenie testowe czekać 12 tygodni, jakieś projekty / eksperymenty, tu nie ma obecnie pod co grać.
    Zaraz kolejne emisje akcji i tak będą się bawić...
    Medapp sprzedałam, nie odpalił i tyle. Zero straty. Poszło w Bumech, zobaczymy
    od espi o umowie sds-opt medapp podbito na niewielkich obrotach do 23 gr i teraz zjazd na 15 gr to cały silny medapp im lepsze info tym większy i mocniejszy zjazd tak ja tu , bo jak widać wolumen tu jest jak na sprzedaży natki pietruszki , podobnie jest na medapp
    ale są nawiedzeni że to w końcu mocno odpali i medapp w tedy na złotówki wskoczy, to tu na setki
  • Re: Umowa z medapp Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Skoro nie było hypu po umowie z SDS to znaczy że medapp nie jest trendy i nikomu nie zależy by tam podbijać kurs i zarabiać na drogich akcjach
    bu hahaha proszę nie pisz takich bzdur akcje MEDAPP spadły z 2 zl na 13 gr więc też są po 15 gr i twierdzisz że drogie ? może są bo do 1 gr jest jeszcze trochę ,ale to nie o to chodzi na Medapp jest fundacja rodzinna Guzik córki Zalewskiego a to rodzinka znana z poznańskiej wirówki jak wiesz co to jest to z nimi nikt nie będzie robił żadnych interesów chyba że tylko na papierze i się wymiksują z tej umowy, pozyskali duże dofinansowanie i zrezygnowali i płacą odsetki bo sami już nic nie zdziałają jedynie to tylko zawiesić notowana i i pozbyć się ich z GPW
  • Re: Umowa z medapp Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Z pkt widzenia inwestora spółka SDS jest martwa. Wszyscy czekają na cud
  • Re: Umowa z medapp Autor: stefantremer [46.205.207.*]
    Aha, to super :)

Właśnie w raporcie za 3Q ogłosili zakończenie do końca roku i ogłoszenie nowej strategii :)

Jeden lub 2 duże podmioty zainteresowane kolejnymi aplikacjami dla zastosowania sondy (ba, jak się kiedyś wymknęło prezesowi na webinarze zainteresowane wejściem all in, czyli zdjęciem spółki z giełdy - na szczęście to nierealne przy tym akcjonariacie)

Kolejne kompetencje firmy mogące być poważnymi strumieniami pieniędzy obok ew. komercjalizacji lub kolejnymi nogami biznesowymi...

No jasne, spółka martwa jak cholera. To pewne :)
  • Re: Umowa z medapp Autor: alicja1992 [37.31.49.*]
    Z pktu widzenia inwestora giełdowego jest martwa. Pisałam wielokrotnie że prezes będzie chciał sprzedać spółkę i jak widzisz tak się dzieje. Będzie próbować zdjąć spółkę z giełdy i dlatego kapitał giełdowy będzie omijać SDS szerokim łukiem. Po co problemy ?
  • Re: Umowa z medapp Autor: ~Dociekliwy [46.205.207.*]
    A jak ma zdjac firme przy takim akcjonariacie i FF? Przeciez to niemożliwe. Przed straszeniem, poznaj przepisy
[x]
SDSOPTIC -1,13% 5,24 2025-12-08 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.