• Prezes Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Wierzycie w to, że Prezes znalazł głupszego od siebie i wypchnął mu po 5, 40k akcji ? Ja w to nie wierzę
    Kupił ktoś kto dobrze na tym zarobi a koło wzajemnej adoracji dobierze sobie przy okazji trochę akcji
  • Re: Prezes Autor: ~Adieu [194.87.107.*]
    Pewne jest jedno dzisiaj nie urośnie ani jutro ani nigdy tyle z tej spółki że lepiej jej nie mieć.
  • Chromolisz Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Jestem tu od 2 zeta nie licząc kółek , najlepsza spółka na GPW w ostatnim czasie , daje zarobić jak żadna w tym b. przewidywalna
  • Re: Prezes Autor: ~Łukasz [185.34.239.*]
    Dobrze piszesz. Za dużo ludzi pisze zle o spółce aby jak najtaniej kupić. Kupić i czekać
  • Re: Prezes Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    A kto to jeszcze kupuje jak tu sama manipulacja .Kupisz rano a wieczorem padaka
  • Re: Prezes Autor: ~Wiem [37.225.54.*]
    ty widzisz manipulację, bo nic pozytywnego nie widzisz w Spółce i kursie, a ja widzę zbieranie. Może u ciebie wieczorem jest padaka, bo giełda już nie działa, ale u mnie popołudniu jak kończy się sesja jest ok .
    Przecież tu tak kręcą aż głowa boli Takie zbieranie a prezes sprzedaje bo ma być super .Kabaret
  • Re: Prezes Autor: ~Wielebny [83.31.148.*]
    Dlaczego na każdej spółce jest taki Tomek ?
    Z 2 poszło na 6.70
    Spadło na 4.80 = korekta
    O co Tobie chodzi bo gładzisz jak stara panna
    Kto kręci i w jakim zakresie?
    Masz dowody, wskaż na fakty co nie tak jest w temacie zawiązanego konsorcjum.
    Tylko nie płacz o węglu, samochodach, maseczkach bo jest to nudne i prostackie - jakby nikt nie znał historii.
    Masz problem, to zgłoś go gdzie trzeba A nie spamujesz forum tymi samymi wynurzeniami.
    Wiesz, że kurs wzrósł w krótkim czasie z okolic 1,5 zł do ponad 6 zł?
    Też źle?
    A jestem przekonany, że w krótkim czasie zobaczymy ponownie powyżej 6 zł i wyżej.
    Wkurzają mnie te nagony , ale ok daje na luz .
    Dobrze, że wreszcie oceniłeś obiektywnie swoją aktywność na tym forum.
  • Re: Prezes Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Dla Ciebie ponad 9m-cy to : krótko czas : to gratuluję . Bo przy tej ilości która oni podali przez te ponad 9m-cy dawno powinno być 4-5zl . Masz przykład innych spółek: podali pół espi i już poszli. A Mbf kilkanaście espi o swoich produktach a i tak kurs wzrósł jak zabrali się za coś o czym pojęcia nie mieli
    Od lipca kiedy zaczął się temat dronów to jest krótki termin.
    A co do innych spółek jak tak tobie mat pasują, to droga otwarta ma tamte fora. Marnować czas na MBF, czyli spółkę która jest wg ciebie tak niedobra. Na tych innych spółkach naganiaj jak jest tak dobrze, może przyniesie zamierzony efekt.
  • Re: Prezes Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Mbf skacze z tematu na temat. Żadnego nie kończąc i doprowadzając do końca . Nawet swoją stópkę w opisie działalności zmieniają.
  • Re: Prezes Autor: ~Lipa [109.243.67.*]
    Yeti force kosztuje x25 kapitalizacje mbf to samo robi a moze mniej. Tam niech nagania
    Ale mat, nie potrafisz czytać że zrozumieniem?
    To przeczytaj jeszcze raz powoli to co prostym tekstem napisałem.
    Inne fora,z lepszymi wg ciebie spółkami czekają na twój nagon, który może być przejęty na mega zyski.
    A tu gdzie jes wg ciebie spółka be, to po co marnować czas i energię?
    No chyba, że taka praca, to jestem w stanie zrozumieć.
[x]
MBFGROUP -7,69% 6,00 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.