Nikomu nie sprzedal bo bylaby informacja o umowie a tutaj mamy tylko nazwe banku tam gdzie prezes ma rachunek ,po prostu wurzucil w rynek nic wiecej a wy nadal ludzcie sie ze bedzie dobrze
Mnie się to kojarzy z 4 mass w covid tam też sprzedawali komuś po 20gr i panikowali a miesiąc później było po 4zł. Trzymam akcje spółki o kapitalizacji 15 mln która chce sprzedać antydrony i drony wszelakie w kooperacji z innymi spółkami ze świata.
Od razu pomyślałem o tym samym. Tam było tak, że akcje poleciało z 10 gr na 20-24 gr, i nagle poleciały info , że prezesie sprzedawali duże pakiety, trzy dni później było po 4 zł:)
Jednak to tylko życzenia.
Ktoś tu się podle zabawia naszym kosztem. Jednak mma akcje za 6zł to mi już lata czy - 30-40%. Swoją drogą kto tak sprzedaje panicznie przy każdej informacji i coraz niżej?
Świetne informacja. Po 5 zł ktoś wział od Czarneckiego dość spory pakiecik. Więc wie co kupuje i że na tym zarobi. Jasna informacjaże kupowanie w okolicy 5-6 zł jest wyjątkowo bezpieczne i bardzo się opłaci. Ciekawe kto kupił i czy czasem nie zbliża się też do progu 5%. Tu łatwo o taki próg zahaczyć. Zaczynam myśleć, że ktoś mocny niedługo się tu ujawni.
Które nie miały nic wspólnego z dronami zaczęły w to iść a na Mbf-ie marazm jak zawsze. Kwiatów na dzień kobiet nie potrafiliby sprzedaż. Janusze biznesu 10/10 . A na to wszystko prezes pozbył się akcji . Nie ma co . Jest wiara
Dzień dobry Bardzo pozytywna wzrostowa sesja. Do tego bardzo dobre informacje. Raz że Marszałek Szymon Hołownia przekazał pismo Konsorcjum MBF już bezpośrednio na biurko Ministra Obrony Kosniaka Kamysza. Właśnie oglądam wywiad i mówi o ogromnym dofinansowaniu dla Polski. Nasze konsorcjum na bank dostanie jeden z największych grantów. Spółki pojedyńczo mogą dostać nawet setki milionów zł. A MBF ma człowieka blisko rządu to już teraz widać. Pokażcie mi dugą taką samą spółkę z GPW której wniosek na system obrony leży dziś, dokładnie dziś, na biurku Ministra Obrony , jest taka druga ? 100 będzie, ale może niedługo podniosę swoją rekomendację.
Chodzi o to że te ich projekty np iryda plus to jakoś nierealnie wygląda, dron myśliwiec to się nie rymuje a piszą że przeczytali te ministry, jakoś to nie mieści się w głowie że to na poważnie sie dzieje?
Dokładnie to info powinno wczoraj zrobić windę na covid szczyt tj 10zl jednak rynek zajął się 40k akcji prezesa za 5zł i je obrabiał. Wczoraj był idealny moment na rajd dzisiaj już po wszystkim.
Co do tego listu to również nie wierzę że drony myśliwiec kamikadze to da się pogodzić lecz spekulacja mogła to wykorzystać a jednak nie wykorzystała.
Jest nawet gorzej bo tydzień temu prawie 7zł było a dzisiaj już kopie się z 5 zł i to po liście do ministra i to wszystko w ramach 15 mln kapitalizacji która to dronów w ogóle nie wycenia. I tyle z tej waszej dronowej podniety.
W punkt. Im więcej info tym .. gorzej
Teraz zaczęły się schody bo dlaczego akurat kk miałby zająć się ich pismem ? Dzisiaj info że będą od Niemców kupowali . Wiadomo