Skoro macie taki problem z brakiem sukcesów tej firmy to po kiego głą ba tu siedzicie i tracicie swój "cenny" czas, tak się tylko zapytam z ciekawości. Narzekacie, obrażacie innych, "ostrzegacie przed kupnem akcji lipnej firmy", po prostu sami Samarytanie. Sam to na pewno nie traciłbym swojego czasu na takie społeczne działanie dobroczynne no ale to ja tak bym uczynił i pewnie 99% ogółu więc dobrze że są jeszcze tacy uczynni ludzie :)
Autor: ~cierpliwy [88.156.135.*] W końcu przyznał że jest tutaj dawcą kapitału, a tyle razy zaprzeczał ... Tak przy okazji zapamiętaj, kierowca informując innych o kontroli policyjnej, czyli migając światłami, naraża się na mandat. Miganie innym kierowcom o obecności policji jest karalne i można otrzymać za to mandat w wysokości 200 zł oraz 4 punkty karne. Kara wynika z faktu nieprawidłowego używania świateł drogowych, które zgodnie z przepisami można stosować wyłącznie na nieoświetlonych drogach od zmierzchu do świtu, a miganie w celu ostrzeżenia o kontroli jest uznawane za ich używanie w sposób oślepiający i niezgodny z przepisami.
Wiesiek ale jeżeli ktoś ostrzega przed jakąś spółką, która przez kilka długich lat nic nie osiągnęła, jedynie co jakiś czas zmieniając profil działalności,to chyba coś takiego karze nie podlega.....czy podlega?....turaj beknąć winien KNF,ze jeszcze pozwala takim spółkom istnieć na New Connect, bo ludzie wierzą w strategię ,nabierają się i tracą pieniądze. Tutaj nawet był artykuł w prasie,że ta spółka tylko obiecuje i nic nie dotrzymuje z obietnic:))))....czy nie?
Wiesko znajdź choć jeden wpis ,że napisałem nie mam akcji tej dziadowskiej spółki .Natomiast pisałem , pogodziłem się ze stratą i tyle. Tylko parę cierpkich słów spowodowało , że moderator usunął.