• Coś jest ewidentnie nie tak. Autor: ~Mozart [93.89.201.*]
    Prawie codziennie jakąś spółka z GPW ogłasza, że będzie miała coś wspólnego z dronami i rośnie od razu 50% a tu firma która robi w dronach naprawdę nie wykorzystuje nadarzającej się okazji.
  • Re: Coś jest ewidentnie nie tak. Autor: ~Pablo [77.46.0.*]
    No właśnie o co tu chodzi ? Przecież mają już drony. Projekt Innolot.
  • Re: Coś jest ewidentnie nie tak. Autor: ~qaz [89.171.79.*]
    o to chodzi że muszą być najpierw wydrukowane akcje dla michałka po bardzo atrakcyjnej cenie; michałek ma obecnie tylko niecałe 8% udziałów, musi odbudować swoją pozycję; obecnie trwa zaniżanie średniej;
    przed dodrukiem nie będzie żadnych pozytywnych informacji; po dodruku jak najbardziej

• Re: Coś jest ewidentnie nie tak. Autor: ~Enter [31.61.179.*]
    Jakie to do przewidzenia
    Gołym okiem widać spychanie i blokowanie 0.22
    Chyba znów czas knf powiadomić ze cześć bydgoskich przestępców się znów śmiało poczuła
  • Re: Coś jest ewidentnie nie tak. Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    Dnia 2025-09-09 o godz. 19:45 ~Mozart napisał(a):
    > Prawie codziennie jakąś spółka z GPW ogłasza, że będzie miała coś wspólnego z dronami i rośnie od razu 50% a tu firma która robi w dronach naprawdę nie wykorzystuje nadarzającej się okazji.

Ha ha, właśnie przypomniałem sobie o spółce w kontekście tego hype na "dronowe"
    i patrzę że tu pełna lipa i jest komentarz z takim samym zdziwieniem jak moje.
    Spółka od co najmniej 5lat mówi o dronach i je chyba produkuje (nie sprawdzałem)
    a rośnie gaming co mówi o dronach:-) no cyrk na kółkach.
[x]
SOFTBLUE 0,00% 0,22 2025-11-14 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.