Prawie codziennie jakąś spółka z GPW ogłasza, że będzie miała coś wspólnego z dronami i rośnie od razu 50% a tu firma która robi w dronach naprawdę nie wykorzystuje nadarzającej się okazji.
o to chodzi że muszą być najpierw wydrukowane akcje dla michałka po bardzo atrakcyjnej cenie; michałek ma obecnie tylko niecałe 8% udziałów, musi odbudować swoją pozycję; obecnie trwa zaniżanie średniej; przed dodrukiem nie będzie żadnych pozytywnych informacji; po dodruku jak najbardziej
Jakie to do przewidzenia
Gołym okiem widać spychanie i blokowanie 0.22
Chyba znów czas knf powiadomić ze cześć bydgoskich przestępców się znów śmiało poczuła
Dnia 2025-09-09 o godz. 19:45 ~Mozart napisał(a): > Prawie codziennie jakąś spółka z GPW ogłasza, że będzie miała coś wspólnego z dronami i rośnie od razu 50% a tu firma która robi w dronach naprawdę nie wykorzystuje nadarzającej się okazji.
Ha ha, właśnie przypomniałem sobie o spółce w kontekście tego hype na "dronowe" i patrzę że tu pełna lipa i jest komentarz z takim samym zdziwieniem jak moje. Spółka od co najmniej 5lat mówi o dronach i je chyba produkuje (nie sprawdzałem) a rośnie gaming co mówi o dronach:-) no cyrk na kółkach.