• Piach Autor: ~Tom [37.31.28.*]
    Gdzie umowy ,spółka dno ze starym zarządem
  • Re: Piach Autor: ~Tomek [80.54.0.*]
    A jeszcze dwa lata temu:
    https://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-402p13_06MAGNA.aspx
    Co ciekawe od tego czasu się w wycenie niewiele zmieniło.
  • Re: Piach Autor: ~MSP [93.159.0.*]
    Najważniejsze, że spółka za bardzo nie straciła na wartości. Często inwestycje wymagają czasu. Ja cały czas mam nadzieję, że niebawem dowiemy się o pierwszych rezultatach tych inwestycji oraz dalszych planach działania. Tak naprawdę z kursem już chyba gorzej by nie może ? Kluczowym czasem wydaje się być najbliższy raport oraz wyjaśnienie udzielonej ostatnio pożyczki. Jej termin upływa z końcem października. I co będzie dalej ? Czego możemy oczekiwać i się spodziewać ? Sam jestem bardzo ciekawy - jednak coraz bardziej optymistycznie nastawiony :)
  • Re: Piach Autor: ~konrad [31.182.206.*]
    ale tu jest klepanie się po tyłkach i zakłamując sobie rzeczywistość, najbardziej Pana MSP

"cierpliwość, spółka nie straciła na wartości..."
    przecież spadła 50% od szczytu, powolne osuwanie się, te same gatki były przy 3 zł, później 2,8 2,7 2,5 i nadal jest to samo

sam jestem utopiony i wkurzony tym badziewiem ale nie klepmy sie po tyłkach mówiąc, że nie jest tak źle, że może coś sie narodzi bo się nic nie narodzi i trzeba przyjąć na jajca stratę w końcu i sprzedać a raczej próbować sprzedać bo nikt tego syfu nie tyka
[x]
06MAGNA -1,49% 2,65 2025-09-25 15:04:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.