Dzisiaj producent gier FARM 51 wzrósł o 50% po ogłoszeniu że zajmie się produkcją dronów wiec jak Patentus który ma świetną bazę produkcyjną i maszynową ogłosi coś podobnego to moje 5 pln będzie w godzinę a nie miesiąc
jeszcze tylko zapomniaełeś dodadć małego szczegółu że że spółka spadła z 80zł na niecałe 8 zł ale spoko, oczywiście ty skupiłeś po 1zł sprzedałeś po 80 na samej górce i znowu skupiłes po 4zł. Dodaj jeszcze że patentusa masz zbieranego po 1zł i bitcoiny skupowałeś po 1 dolarze
Trochę nie zrozumiałeś kolego, chodziło mi o to że nawet tak kuriozalna gemingowa spółka będąca daleko od wojska rośnie 50% po takim infantylnym info to Patentus może zrobić to samo bo ma o wiele lepszą bazę produkcyjną
Dnia 2025-09-09 o godz. 17:56 ~Jan napisał(a): > Dzisiaj producent gier FARM 51 wzrósł o 50% po ogłoszeniu że zajmie się produkcją dronów wiec jak Patentus który ma świetną bazę produkcyjną i maszynową ogłosi coś podobnego to moje 5 pln będzie w godzinę a nie miesiąc
Opublikowano przy kursie: 4,09 zł , zmiana od tamtej pory: -11,98% minął miesiąc, czy już jest 5zł czy jutro będzie?