• Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~Jan [217.95.29.*]
    Dzisiaj producent gier FARM 51 wzrósł o 50% po ogłoszeniu że zajmie się produkcją dronów wiec jak Patentus który ma świetną bazę produkcyjną i maszynową ogłosi coś podobnego to moje 5 pln będzie w godzinę a nie miesiąc
  • Re: Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~Jan [79.175.220.*]
    jeszcze tylko zapomniaełeś dodadć małego szczegółu że że spółka spadła z 80zł na niecałe 8 zł ale spoko, oczywiście ty skupiłeś po 1zł sprzedałeś po 80 na samej górce i znowu skupiłes po 4zł. Dodaj jeszcze że patentusa masz zbieranego po 1zł i bitcoiny skupowałeś po 1 dolarze
  • Re: Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~Jan [80.147.76.*]
    Trochę nie zrozumiałeś kolego, chodziło mi o to że nawet tak kuriozalna gemingowa spółka będąca daleko od wojska rośnie 50% po takim infantylnym info to Patentus może zrobić to samo bo ma o wiele lepszą bazę produkcyjną
  • Re: Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~Zigi [31.0.84.*]
    Ci wielmożni ponownie podali by wreszcie jaki komunikat chyba ktos im usta posznurowal
  • Re: Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~gdziejestJan [79.175.220.*]
    Dnia 2025-09-09 o godz. 17:56 ~Jan napisał(a):
    > Dzisiaj producent gier FARM 51 wzrósł o 50% po ogłoszeniu że zajmie się produkcją dronów wiec jak Patentus który ma świetną bazę produkcyjną i maszynową ogłosi coś podobnego to moje 5 pln będzie w godzinę a nie miesiąc

Opublikowano przy kursie:  4,09 zł , zmiana od tamtej pory: -11,98%
    minął miesiąc, czy już jest 5zł czy jutro będzie?
  • Re: Zapłon i ekspozja Patentusa Autor: ~Jan [83.8.170.*]
    Nie jeszcze nie ma, a przepraszam czy ty nie masz dostępu do internetu ?
[x]
PATENTUS 0,00% 3,24 2025-12-19 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.