Tutaj to nawet nie ma szans na wybicie, bo przecież oni nic nie robią, oprócz przepalania kasy z odszkodowania, raporty tragedia i to wyrafinowane zarządzanie.
Wujek nie polemizuj z Danem. On tu siedzi ( albo i nie ) od dawna i nie napisał jeszcze nic ani pozytywnego ani konstruktywnego. Jak nic się nie działo to było źle. Jak w końcu coś się ruszyło to też jest źle. Były ciekawe informacje. Teraz czekamy na kolejne . Pożyczka udzielona jest z terminem do końca października. W międzyczasie mamy raport kwartalny. Musimy cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.
gość umoczony i zawisł wysoko więc ja go rozumiem, gdzie ma swoje frustracje odreagować ? Sygnał K był na poziomie 2.4 więc kto kupił to czeka i nie szczeka, tyle
Ile już lat czekasz, śmieszny inwestorze na wyjście na 0? Tylko prawdę proszę, co firma zrobiła w ciągu ostatnich 2 lat? O ile pomnożyli środki z odszkodowania? Człowieku tu jest dramat i tragedia, zwrot z inwestycji z 2 lat -40%?
Dopiero co pisałem o tym ,jak się śmiecia wyzbyłem ! Zminimalizowałem straty i na podbiciu wywaliłem śmiecia ! Za odebraną walutę kupiłem inną spółkę ,którą udało się spokojnie upłynnić z 7% zyskiem po 2 dniach I w ten oto sposób straty na tym ścierwie stały się do zaakceptowania . Kolejny już raz widać ,jakie trzeba mieć "zwieracze" trzymając to ścierwo ! Bawcie się dalej - to nie dla mnie