Zielony w każdym temacie, zmienia nicki, nie wie jak rozliczyć podatek, zarabia miliony na giełdzie, zarabia na nasdaqu praktycznie każdego dnia i lata na sobotę i niedzielę do szwajcarii ! podobno ma czerwone lambo i kamasze z aligaotra. Jednym słowem farmazon i zazdrośnik :)
Czy masz coś z głową? A jeśli tak czy jesteś tego świadomy? Pisałem Ci że mam ten sam nick od wielu lat. Na NASDAQ zarabiasz to oko 5 dni w tygodniu bo sobota i niedziela nie ma obrotu Czy według Ciebie oznaką mądrości jest czerwony samochód marki Lamborghini? Uwierz mi wsiadanie i wysiadanie do niego jest koszmarem dlatego wolę SUV Gdy spędzisz na GPW tyle lat jak Ja to wyczujesz taka... małpkę jak Ty nie.majaca wiedzy ani doświadczenia a udającego że Zjadł wszystkie mądrości świata Nie musisz wszystkich informować kiedy zrobisz 100 zł. Na NASDAQ przy dźwigni x20 i zainwestowaniu 100 tyś zł wzrost o 10$ daje zarobek ok 800 zł Widzisz jak niewiele trzeba żeby zarobić ok.8 tyś zł? Wystarczy że kupisz a kurs wzrośnie o 100$ ewentualnie zagrasz Shorta i kurs spadnie o 100$ PS Zobacz jelonku ( delikatnie od łosia) opublikowano makabryczne dane odnośnie zatrudnienia rok do roku I co się stało? Kurs spadł o-0,35% na 2-3 godziny a teraz jest...piękna zieleń Gdzie jest ta bessa gdzie ten kryzys w czasie którego Asbis spadnie na dno???
a półgębkiem na ucho to gum ofilc starający się o pracę ciecia na Złotej 44 rekomendowany przez sołtysa wioski w której ma 1/2 ara cebuli odmiany glut na lichym gnoju własnego wyrobu.