Areczku po co podajesz co będzie z prawie miesiąc? Niedawno były wyniki o zatrudnieniu we wrześniu Wyniki były bardzo poniżej oczekiwań a NASDAQ urósł do prawie ATHe Za mało wiesz i masz za małe doświadczenie na giełdzie żeby być jasnowidzem Jasnowidza już tutaj mieliśmy że 2 lata temu dondevil czy jakoś tak się nazwał Słynny był z tego że pisał ....jak nie spadnie to wzrośnie...i chwalił się wiedzą na temat GPW PS Stosuj zasadę...wiem, że nic nie wiem ... więcej pokory bo takie zarobki 100 zł to dla większości są mniejsze niż Zero
100 zł to dla Arkadiusza kupa forsy, gdyby tyle zarobił to prawie powiększyłby swój pakiet 53 akcji do 57. Nie ma żartów, mając 57 akcji to dopiero by tu manipulował kursem...
Indeks Optymizmu Małych Przedsiębiorstw NFIB w sierpniu wzrósł o 0,5 pkt, osiągając poziom 100,8 – niemal 3 pkt powyżej swojej 52-letniej średniej wynoszącej 98.
Spośród 10 składowych indeksu:
4 wzrosły,
4 spadły,
2 pozostały bez zmian.
Największy wpływ na poprawę wskaźnika miały oczekiwania właścicieli firm dotyczące wyższej sprzedaży realnej, co sygnalizuje, że amerykańska gospodarka wciąż może być daleka od recesji. Historycznie niskie odczyty indeksu NFIB poprzedzały spowolnienia gospodarcze.
Indeks Niepewności spadł o 4 pkt do poziomu 93, choć nadal pozostaje powyżej historycznej
Gdzie te obiecane spadki biedaku? NASDAQ miał być poniżej 23000 a już dochodzi do 24000 Gdzie ten obiecany kryzys po spadku NASDAQ o 1%? Spadł nawet 2% tylko,że potem urósł 4% Sprawdź sobie co pisałem o tym co będzie po spadku 1% PS Jesteś jak dziecko we mgle... miotacz się od bandy do bandy nic nie widząc i nic nie rozumiejąc
Ty to masz lepszą wiedzę o stanie mojego rachunku niż swojego :) chyba czas na leki ...... bo to bardzo niebezpieczna choroba ! więcej nie będę wchodził z tobą w żadną ''polemikę'' bo jeszcze zawału dostaniesz i będzie że to moja wina ...... .