Upadł rząd drugiej największej gospodarki UE Jak dodać to tego złe dane i przewartościowane akcje to mamy gotowy przepis na KOREKTĘ :) Ale o tym zadecydują ci wielcy co powiedzą '' SPRZEDAWAJ WSZYSTKO '' a wtedy będzie wodospad ;) Fajny spadek - odkupiłem to co sprzedałem wczoraj po 28,08 Teraz czekam aż spadnie niżej o ile spadnie :) bo może wróci znowu powyżej 28 zł żebym mógł znowu sprzedać trochę akcji. WAŻNE ŻE BUJA :) i da się pohandlować bo to jest giełga a nie klub zbieraczy znaczków pocztowych :) WIADOMOŚĆ WCZORAJSZEGO DNIA - wczoraj się okazało że panandrzej używa wielu nicków i jest kiciarzem :) Brawo dla naszego Śledczego ''obserwatora'' :) dobra robota :)
Wczoraj 30zł a nie 40zł a dziś już 105zł - lepsze 105zł niż nic :) a tyle tu statystycznie zarabiacie :) nic każdego dnia :) ale nie o tym :) Możliwe że będzie 40 zł - wszystko jest możliwe :) acz moim zdaniem jak będzie w okolicach 30zł to będzie całkiem przyzwoicie. Domyślam się kiedy może być jakaś nazwijmy to górka na Asbis ale moim zdaniem nie będzie to w tym roku :) oczywiście nie zdradzę kiedy to może nastąpić acz jak przyjdzie w tym czasie BESSA to zapewne to nie nastapi :)
Areczku ale Ty jesteś hahahaha Używam jednego nicku od wielu wielu lat kiedyś Andrzej a że było kopiowane i podszywali się pode mnie to od kilku lat używam PanAndrzej Coś Ci się pomieszało od tego ostrego zarabiania na GPW Nie zalej tylko dobrze zainwestuje te 100 zł PS Zostaw jeszcze 20 zł na podatek Belki Hahahaha Spadnie NASDAQ ale nie po Twoich postach tylko na skutek korekty zatrudnienia za ubiegły rok to od kwietnia 2024 do końca marca 2025 roku
Podobno obniżki o 0,25 są już w cenach, także to chyba nie powinno mieć aż takiego wpływu. Gdyby natomiast się okazało że inflacja urośnie to możliwe że obniżki nie będzie a rynki zanurkują !
podobno kostevich i ciamajdis maja juz cieplutko bo nie przewidzieli w dlugofalowej strategii firmy, ze we francji upadnie rząd i teraz wszystkie plany psu w pupke i trzeba wywalac PKC bo to juz koniec dla spolki, tera to sie juz nie podniesom japindoleeee
dzieki areczku za czujnosc, ale wiem ze nie robisz tego bezinteresownie - ty robisz to zeby zarobic 10gr na kółeczku bo jak wiadomo arkadio zarabia na spadkach i wzrostach, codziennie jak w biedronce