• Grałem w CRONOS Autor: ~neo [217.96.146.*]
    Witam.
    Kupiłem tą grę ponieważ gram w gry i też jestem inwestorem ma akcje bloobera. Pograłem w tą grę godzinę czasu i wszystko jest w porządku z wyjątkiem poziomu trudności jaki daje ta gra. Częste umieranie to norma. Walka z pierwszym mocniejszym przeciwnikiem to mordęga, nie ma uników, amonicji wyliczone prawie co do sztuki. Zabił mnie chyba z siedem razy. Wyszedłem z gry i oddałem ją. Niestety się martwię że tak zrobi wielu . Nie ma poziomów trudnośći. Grałem w dużo gier i pierwszy raz taki poziom widziałem. A nie każdy jest zawodowym graczem. Podstawowa wada, że gra nie daję frajdy z gry.

• Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Zatroskany [91.230.99.*]
    Polecam ci zabawki dla niepełnosprawnych intelektualnie....to szeroka gama artykułów, dzięki którym można wspierać rozwój oraz stymulować funkcje poznawcze. Doskonale sprawdzą się jednak także te pozwalające zadbać o umiejętności manualne. Przykładem są m.in. zabawki drewniane rozwijające pamięć wzrokową, ale także usprawniające koordynację ruchową.
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Nauczyciel [91.150.214.*]
    ... również proponuję w ramach osobistego rozwoju manualnego na początek grę Prince of Persia z 1989 rokul
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~SzczeryJerry [37.225.49.*]
    Nie poradzi sobie ze skakaniem.
    Zacznij od sapera.
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Joo [188.146.164.*]
    Nie bój się tak jak Ty zrobi niewielu bo 85% poleca tę grę. Jesteś w zdecydowanej mniejszości.
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Max [37.47.145.*]
    Kup sobie bierki, albo Piotrusia gra jest dość łatwa.
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Cronostop [88.130.219.*]
    Dobrze że na ilość naboi nie narzekasz , nie ma uników chłopie widziałeś jaki Cronos ma zbroje myślisz że łatwo w takim skakać czy robić uniki mi się podoba że gra oddaje nawet takie szczegóły kocham bloobera za jeden poziom trudności nie wiem mieli by ci na trudnym więcej potworów dać i mniej magazynku a na łatwym mniej potworów ? Chłopie zastanów się
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~graczu [89.75.158.*]
    wybór poziomu trudności pojawia się po przejściu gry - można sobie ustawić na ciężki ;) mała ilość amunicji i slotów w ekwipunków podyktowana jest tym że jest to gra typu survival, chodzi o to by przeżyć na każdy możliwy sposób, a nie strzelać do wszystkiego jak w innych strzelankach. Uniki nie pasowałyby tutaj ze względu na typ pancerza w jakim porusza się tu protagonista, z resztą co to byłby za survival jak by można było łatwo wszystko unikać. Tak czy siak, polecam dać drugą szansę, mnie się podoba gierka :)

ps: do komentujących - Panowie nie trzeba być od razu takim niemiłym ;) nie każdemu może podpasować giera
  • Re: Grałem w CRONOS Autor: ~Jack [95.160.158.*]
    Dla sprawienia wrażenia że sytuacja jest poważna dodał że jest inwestorem Bloobera, co jest z dużym prawdopodobieństwem kłamstwem.
    Tego typu opinie to zwykły szum kolego.
[x]
BLOOBER 2,82% 25,50 2025-09-09 17:00:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.