Szanowni koleczy i koleżanki też.....
Postanowiłem wydrukować ten wyykres i dołożyć go do swojego archiwum dla potomności. Jest on bowiem klasycznym przykładem - wzorowym doprawdy - fal Elliotta.
Napisałem kiedyś, że z Netii można czytać jak z książki i tak jest do tej chwili.
Wystarczy pod wykresem umieścić oscylatory ULT i RSI a one same pokażą pięć wyraźnych fal wzrostowych popartych na dodatek obrotami. Co Was może teraz czekać na Netii ? Pisze Was bo mnie tam nie ma co nie znaczy że moje zainteresowanie tą spółką się skończyło, wprost przeciwnie będę się jej w dalszym ciągu bacznie przyglądał chociażby dlatego by sprawdzić swoje założenia. Dzisiaj jednak przyszedł ważny moment
kurs doszedł do swojej lini wsparcia długoterminowego. Jeśli ją przełamie możemy spodziewać się co najmniej trendu bocznego. Próby odbicia w górę jak na razie nie dały oczekiwanego rezultatu. Nie pisze tu broń Boże że należy sprzedawać, ALE na pewno należy rozważyć zmniejszenie swojego zaangażowania lub ustawienie odpowiedniego STOPU.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie , jak wiecie tymczasowo emigrowałem na Trakcję
Chodzik Księżycowy
wjem chodzik ja tesz bedzie sie dzialo sprzedalem netje ze stratom bo niemoglem sie gniota pozbyc i ruszylem na trakcje przyszlom atrakcje w pazdzierniku jusz sie niezalapjom
dzięki Chodzik za miłe chwile i pozdrawiam, do zobaczyska kiedyś tam... Już dawno nie mam Netii, przeniosłem się na inne spółki- co do Trakcji to gniot oraz smieć i mało daje zarobić, więc zapraszam na inne. A ty rex (reksio) weź więcej nie pisz, bo od czytania takiej udawanej dyslekcji wątroba się przeraca!!! Chodzik jeszcze raz wszystkiego naj!!! Pozdrawiam
Ja zmniejszyłem ilość akcji Netii ale decyzję o pozostałej części podejmę jutro lub w następnym tygodniu co wynika z wykresu a dokladnie Netia znajduje się praktycznie na dolnej linii kanału wzrostowego. Jeżeli wyjdzie dołem to lepiej Netię opuścić na jakiś czas i poszukać inne ciekawsze spółki a tych jest wiele.
Pozdrowienia
Witam
Ja również obstawiam spadek w najbliższym czasie na neti.
Obecnie uważam że jesteśmy w pod fali 5 ,pod fali 1, fali 3 .
Wykresy można zobaczyć na http://www.streemo.com.pl/netia.html
Ja również opuściłem na jakiś czas netię
Pozdrawiam
Wczoraj pisałem, że sprzedam pozostałą część Netii dzisiaj lub w następnym tygodniu jeśli wyjdzie dołem z kanału. Dzisiejsza sesja zapowiada obronę i utrzymanie się Netii w kanale wzrostowym. Jak zachowa się Netia trudno powiedzieć ale wynika z tego, że jeszcze nie zakończyła wzrostów.
Pozdrowienia
czy możesz wypowiedzieć się nt. spadku na WIG i WIG20 w dłuższym terminie. Kiedyś pisałeś o bardzo niskich poziomach, czy lutowe dołki zostaną przebite? Jako możesz to napisz, dzięki
Pisząc o głębszych spadkach na wig i wig 20 spodziewałem się że fala c nie skończy się na fali 5 .
Lecz na razie wszystko wskazuje że mamy fale 1 na wigach.
I trzymając sie tego dołek fali 2 nie powinien być poniżej ostatniego dołka.
Myślę że od 68% do 100% korekty trzeba się spodziewać.
Przebicie tego dołka będzie wskazywało że nie była to fala 1 lecz 6 w fali c.
A wyraźne odbicie od 68% do 100% korekty będzie potwierdzeniem że zaczyna się formować fala 3.
Pozdrawiam