Przypomnę tylko jak zachował się kurs OAT po partneringu - a oni podpisali umowę na dalszy rozwój nad cząsteczką.
Bioceltix podpisze na gotowy lek.
Lepiej mieć obecnie papier nawet jak kurs jeszcze się osunie ,po umowie już nie odkupicie...może być podobnie albo lepiej jak tu:
Głupiś...nic ci nie oddam, równie podobnie mogę napisać ,że kupisz ode mnie po 200,a jak już jeszcze dokupię,umowa będzie podpisana przed ukończeniem budowy fabryki,o tym zapewnili na poprzednim webinarze...tak więc lepiej już mieć papier.
Spadzie na wątku się mocno uaktywnili,ja chętnie dokupię jak spadnie,ale swojego pakietu się nie pozbywam, będzie umowa to będzie powtórka z OAT i 200% w dwie sesje.
I tak trzymać :) sam kupiłem akcje dnia 18.11.2024 po średnim koszcie nabycia ok 72.6 i jestem dość spokojny i niektórych tu ostro trolluję na tym forum. Będzie dobrze i tyle, wystarczy, że poczekamy.
Śmieszą mnie takie cenciki...był kiedyś taki na Synektiku,miał się za wybitnego znawcę papieru i branży,też liczył każdy grosik przy kupnie,zarobił ale wywalił po 70 prawie wszystko tuż przed wybiciem na dzisiejsze poziomy... Życie.