No znowu poleciał Kaczyńskim mówiąc o długu i deficycie. Wg niego 20% udzial jednej pozycji wydatków w dynamice przyrostu długu to mało. A już skompromitował się do zera mówiąc o kosztach obsługi długu no krótka pamięć ma ten geniusz....A kto skupował obligacjecrzady pisu jak nie NBP? No i truskawka na torcie wg niego stopy i polityka RPP nie wpływa na koszt emisji obligacji. Jak on się chce podlizać Batyrowi! Ojbsigma się wkurzy
teraz tez jest na wszystko tzn bezplatne leczenie banderowcow, socjal dla banderowcow placenie za wojenke banderowcow. Nic sie nie zmienilo . Polski podatnik to pomiot od placenia. A ja mam gdzie czy donbas i krym bedzie ruski czy banderowski. Przestanmy placic za fanaberia szydka
Dnia 2025-09-06 o godz. 14:48 ~re napisał(a): > teraz tez jest na wszystko tzn bezplatne leczenie banderowcow, socjal dla banderowcow placenie za wojenke banderowcow. Nic sie nie zmienilo . Polski podatnik to pomiot od placenia. A ja mam gdzie czy donbas i krym bedzie ruski czy banderowski. Przestanmy placic za fanaberia szydka
Wania! Jakbyś wojny nie zaczął to byś w Gazprom mógł inwestować, a tak wyemigrowałeś na GPW.