• Glapa znowu poplynal Autor: ~Orim [37.47.252.*]
    No znowu poleciał Kaczyńskim mówiąc o długu i deficycie. Wg niego 20% udzial jednej pozycji wydatków w dynamice przyrostu długu to mało. A już skompromitował się do zera mówiąc o kosztach obsługi długu no krótka pamięć ma ten geniusz....A kto skupował obligacjecrzady pisu jak nie NBP? No i truskawka na torcie wg niego stopy i polityka RPP nie wpływa na koszt emisji obligacji. Jak on się chce podlizać Batyrowi! Ojbsigma się wkurzy
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~Mario_Kempes [37.47.216.*]
    Każdy nowo upieczony magister ekonomii byłby lepszy na tym stanowisku
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~Zero [93.159.35.*]
    Piss zadluzali Polskę w 8 lat na 758 miliardów

Na wszystko bylo
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~Adam [37.248.157.*]
    Bankier to polskojęzyczna niemiecka gadzinówka.Kłamie,manipuluje i robi niektórym wodę z mózgu.
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~re [37.109.159.*]
    teraz tez jest na wszystko tzn bezplatne leczenie banderowcow, socjal dla banderowcow placenie za wojenke banderowcow. Nic sie nie zmienilo . Polski podatnik to pomiot od placenia. A ja mam gdzie czy donbas i krym bedzie ruski czy banderowski. Przestanmy placic za fanaberia szydka
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~Orim [37.47.252.*]
    A myślałem ze na tym forum grupa dewajtisa nie nadaje... A jednak ruskie nadal maja siłę
  • Re: Glapa znowu poplynal Autor: ~xy [212.87.242.*]
    Dnia 2025-09-06 o godz. 14:48 ~re napisał(a):
    > teraz tez jest na wszystko tzn bezplatne leczenie banderowcow, socjal dla banderowcow placenie za wojenke banderowcow. Nic sie nie zmienilo . Polski podatnik to pomiot od placenia. A ja mam gdzie czy donbas i krym bedzie ruski czy banderowski. Przestanmy placic za fanaberia szydka

Wania!
    Jakbyś wojny nie zaczął to byś w Gazprom mógł inwestować, a tak wyemigrowałeś na GPW.
[x]
PZU 1,04% 65,88 2026-04-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.