• Nie brac teraz Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Po co przeplacac.Chca sprzedawac to niech sprzedaja po 60 gr teraz to cena kosmos.
  • Re: Nie brac teraz Autor: ~ktoss [85.31.248.*]
    ej, a ty to tak charytatywnie tworzysz po 20 tematow na dzien?
  • Re: Nie brac teraz Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Zapytaj sie go jeszcze. Czy odda Ci kase jak nie kupisz, albo sprzedaz teraz akcje ?
    Gwarantuje ze ucichnie.
  • Re: Nie brac teraz Autor: ~Cyba [31.0.76.*]
    A kto odda ubranym powyżej zyla?
    Maja akcje. To co ma im oddawac. Nikt im nic nie ukradl. :)
  • Re: Nie brac teraz Autor: ~Cyba [31.0.76.*]
    Czyli naganianie na wzrosty jest ok, ale na spadki nie bo masz akcje? He he , dobre
    No to teraz sam przyznales ze naganianie jest ok . Musisz jednak odroznic prawde od falszu i uzyskanie konkretnego celu.
    Jezeli ktos nagania piszac klamstwa i daje nieprawdziwy obraz spolki dzialajac na szkode akcjonariuszy powinien za to odpowiedziec.
  • transek a ile w tym prawdy? Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Przemieli juz akcje z emisji marcowej czy jeszcze nie ?
    ~Transek1975
    2025-09-02 13:32
    IP 91.234.124.*

Zarząd Vivid Games S.A. (dalej jako: "Spółka", "Emitent") niniejszym informuje, że w dniu 19. marca br. Zarząd GPW w Warszawie podjął uchwałę w sprawie dopuszczenia i wprowadzenia do obrotu giełdowego na Głównym Rynku GPW 6.457.153 (sześciu milionów czterystu pięćdziesięciu siedmiu tysięcy stu pięćdziesięciu trzech) akcji zwykłych na okaziciela serii I Spółki (dalej jako: "Akcje"), o wartości nominalnej 0,10 zł każda.Akcje zostaną wprowadzone do obrotu giełdowego pod warunkiem dokonania przez KDPW w dniu 26 marca 2025 asymilacji tych akcji z notowanymi akcjami tej spółki oznaczonymi kodem„PLVVDGM00014”.
  • Re: Nie brac teraz Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Brawo.Jak pisze ze bedzie spadac od 1.4 to jestem troll ale jak inni codzienie widza start na 1.7 to co....wizjonerzy?
    A pisz sobie co chcesz. Dla mnie Twoje wpisy maja spowodowac korzysc tylko i wylacznie dla Ciebie. Sprzedales i swoimi wpisami namawiasz ludzi do sprzedazy lub nie kupowania tych akcji, tylko dlatego ze chcesz spowodowac spadek ceny i odkupic po 60gr. Znajde kilku akcjonariuszy ktorzy uwazaja podobnie i czuja sie poszkodowani przez Twoje wpisy . Zaloze Ci pare spraw cywilnych. Robie screeny od pierwszego Twojego wpisu. Tylko zebys nie mial do mnie kiedys prtensji. Ja mam sporo czasu i kasy . Ci ktorzy mnie znaja na tym forum wiedza ze nie rzucam slow na wiatr.

[x]
VIVID -2,28% 0,64 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.