Pokaz dowody, przez które siedzisz tu 5 lat i nie masz akcji. Syndrom Sztokholmski jak nic, jestem pewien że tu wtopiłes i dopóki nie pokażesz kwitów w których udowodnisz że tak nie jest będę z ciebie śmiać.
Dnia 2025-09-05 o godz. 10:59 ~Luigi napisał(a): > Pokaz dowody, przez które siedzisz tu 5 lat i nie masz akcji. Syndrom Sztokholmski jak nic, jestem pewien że tu wtopiłes i dopóki nie pokażesz kwitów w których udowodnisz że tak nie jest będę z ciebie śmiać.
Dowody dostarcza się w sprawie mającej zajście. Jeśli coś nie miało miejsca, dowody nie występują, najwyżej alibi. Czytaj forum ze zrozumieniem i nie konfabuluj
Ps. z ciekawości ponowie pytanie: wysoko wlazłeś na ten bydgoski hak?
Najpierw odpowiedz na moje pytanie, ile wtopiłes 4 lata temu. Ja nie jestem z tych co uważa cię za naganiacza bo takie osoby tyle nie siedzą na forum, poza tym naganiacze nie biadolą i nie wywołują nicków sprzed iluś tam lat, bo nie mają czasu na takie pierdoły. Powiem tak, im więcej tu piszesz tym bardziej pogłębiasz swoją chorobę psychiczną. Wiem że tu wtopiłes, kwity już pokazywałem nie raz i dobrze o tym wiesz.
Dnia 2025-09-05 o godz. 11:24 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2025-09-05 o godz. 10:59 ~Luigi napisał(a): > > Pokaz dowody, przez które siedzisz tu 5 lat i nie masz akcji. Syndrom Sztokholmski jak nic, jestem pewien że tu wtopiłes i dopóki nie pokażesz kwitów w których udowodnisz że tak nie jest będę z ciebie śmiać. >
Nie masz akcji (warunek podrzędny i domniemany) a SIEDZISZ TU 5 LAT (warunek główny i spełniony). Sprawa jak najbardziej ma zajście (przez 5 lat).
Znaczy mnie nie musisz podawać dowodów :-))) Ale Luigi o to prosił.
> > Dowody dostarcza się w sprawie mającej zajście. Jeśli coś nie miało miejsca, dowody nie występują, najwyżej alibi. Czytaj forum ze zrozumieniem i nie konfabuluj >
Zatem sam masz problemy z logiką.
Chciałbyś mieć jakieś alibi ? Czyli podasz, że za każdym razem jak pisze na tym forum MALINIAK, to tak naprawdę Ty robisz coś innego a ktoś się za Ciebie podszywa ? :-))))))))))
Jak dasz radę, to podrzuć - będzie fajny scenariusz na farsę w teatrze.
> > Ps. z ciekawości ponowie pytanie: wysoko wlazłeś na ten bydgoski hak?
Z ciekawości, nie wiem jak Luigi, ale ja przez 5 lat cztery razy sprzedawałem akcje. W tym tylko raz ze stratą - nie za dużą. A raz - zysk był dość spory.
A w kwietniu tego roku nawet pisałem, że zaczynam sobie podkupować i teraz trochę akcji mam ze średnią podobną jak obecny kurs.
Jesteś dobry z psychologii ? Jak to tam się nazywa próba i chęć (na siłę) drwienia z innych, którym ewentualnie może się noga powinęła ? Takie skłonności przejawiasz tu na forum.
I co psychologia mówi o przyczynach takiego stanu rzeczy ?
Nie musisz odpowiadać :-)))))
Sorrrrry, że się wtrącam w dyskusję, ale to jest komedia jak Ty się potrafisz zaorać :-)
Dnia 2025-09-05 o godz. 12:58 ~Muminek napisał(a): > Dnia 2025-09-05 o godz. 11:24 ~InżynierMaliniak napisał(a): > > Dnia 2025-09-05 o godz. 10:59 ~Luigi napisał(a): > > > Pokaz dowody, przez które siedzisz tu 5 lat i nie masz akcji. Syndrom Sztokholmski jak nic, jestem pewien że tu wtopiłes i dopóki nie pokażesz kwitów w których udowodnisz że tak nie jest będę z ciebie śmiać. > > > > Nie masz akcji (warunek podrzędny i domniemany) a SIEDZISZ TU 5 LAT (warunek główny i spełniony). Sprawa jak najbardziej ma zajście (przez 5 lat). > > Znaczy mnie nie musisz podawać dowodów :-))) Ale Luigi o to prosił. > > > > > Dowody dostarcza się w sprawie mającej zajście. Jeśli coś nie miało miejsca, dowody nie występują, najwyżej alibi. Czytaj forum ze zrozumieniem i nie konfabuluj > > > > Zatem sam masz problemy z logiką. > > Chciałbyś mieć jakieś alibi ? Czyli podasz, że za każdym razem jak pisze na tym forum MALINIAK, to tak naprawdę Ty robisz coś innego a ktoś się za Ciebie podszywa ? :-)))))))))) > > Jak dasz radę, to podrzuć - będzie fajny scenariusz na farsę w teatrze. > > > > > Ps. z ciekawości ponowie pytanie: wysoko wlazłeś na ten bydgoski hak? > > Z ciekawości, nie wiem jak Luigi, ale ja przez 5 lat cztery razy sprzedawałem akcje. W tym tylko raz ze stratą - nie za dużą. A raz - zysk był dość spory. > > A w kwietniu tego roku nawet pisałem, że zaczynam sobie podkupować i teraz trochę akcji mam ze średnią podobną jak obecny kurs. > > Jesteś dobry z psychologii ? Jak to tam się nazywa próba i chęć (na siłę) drwienia z innych, którym ewentualnie może się noga powinęła ? Takie skłonności przejawiasz tu na forum. > > I co psychologia mówi o przyczynach takiego stanu rzeczy ? > > Nie musisz odpowiadać :-))))) > > Sorrrrry, że się wtrącam w dyskusję, ale to jest komedia jak Ty się potrafisz zaorać :-)
Komunikujesz się na poziomie tak niskim, że go nie dowidzę. Jak mam podać dowody, że nie posiadałem akcji ? Może ty masz metodę ? Ja rozumiem, że dowód powinien wykazać, że posiadałem akcje. Po drugie odnośnie "5 lat": czy skoro ludzie sprzeczają się na innych forach ( nie inwestycyjnych ), to też muszą mieć akcje jakieś spółki?