Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: 0,38%

Re: Kiedy atakujecie te 30 groszy? Czytam już o tym od kilku lat......

Dnia 2025-09-05 o godz. 11:24 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2025-09-05 o godz. 10:59 ~Luigi napisał(a):
> > Pokaz dowody, przez które siedzisz tu 5 lat i nie masz akcji. Syndrom Sztokholmski jak nic, jestem pewien że tu wtopiłes i dopóki nie pokażesz kwitów w których udowodnisz że tak nie jest będę z ciebie śmiać.
>

Nie masz akcji (warunek podrzędny i domniemany) a SIEDZISZ TU 5 LAT (warunek główny i spełniony). Sprawa jak najbardziej ma zajście (przez 5 lat).

Znaczy mnie nie musisz podawać dowodów :-))) Ale Luigi o to prosił.

>
> Dowody dostarcza się w sprawie mającej zajście. Jeśli coś nie miało miejsca, dowody nie występują, najwyżej alibi. Czytaj forum ze zrozumieniem i nie konfabuluj
>

Zatem sam masz problemy z logiką.

Chciałbyś mieć jakieś alibi ? Czyli podasz, że za każdym razem jak pisze na tym forum MALINIAK, to tak naprawdę Ty robisz coś innego a ktoś się za Ciebie podszywa ? :-))))))))))

Jak dasz radę, to podrzuć - będzie fajny scenariusz na farsę w teatrze.

>
> Ps. z ciekawości ponowie pytanie: wysoko wlazłeś na ten bydgoski hak?

Z ciekawości, nie wiem jak Luigi, ale ja przez 5 lat cztery razy sprzedawałem akcje. W tym tylko raz ze stratą - nie za dużą. A raz - zysk był dość spory.

A w kwietniu tego roku nawet pisałem, że zaczynam sobie podkupować i teraz trochę akcji mam ze średnią podobną jak obecny kurs.

Jesteś dobry z psychologii ? Jak to tam się nazywa próba i chęć (na siłę) drwienia z innych, którym ewentualnie może się noga powinęła ? Takie skłonności przejawiasz tu na forum.

I co psychologia mówi o przyczynach takiego stanu rzeczy ?

Nie musisz odpowiadać :-)))))

Sorrrrry, że się wtrącam w dyskusję, ale to jest komedia jak Ty się potrafisz zaorać :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH -0,38% 0,26 2025-09-05 16:19:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.