Niestety groszołapy każdy wzrost zasypią, próbowali rano odcinke zrobić i co mamy? Słabe ręce i słabe spekulacja lecz jeśli oddają po 6 zł to po co wystawiać za więcej, za 5 również będą oddawać.
6,7zł szczyt, koniec i można się rozejść czy powolne zbieranie sił na ten opór a później jakieś zapalnik i z marszu testowanie 10zł?
Bez sensu jeśli miałby się tu skończyć.
Pięknie uwalili kurs jakby świat się kończył dzisiaj. Tak bardzo są zarobieni że walą PKC czy tak źle się dzieje czy będzie złe info czy sprzedawali fakty?
Kto widział dogrywkę to demonstrowali pakiety na S i ustawili kurs na 1 grosz. Kto ma w tym interes, oddawać jak furiat PKC? Żal zbiera bo zamiast kupić Bumech kupiłem tę spekułe, tam kurs jest +100% tu mam - 10% i nic innego na oku ani to sprzedać ani oglądać bo mnie mdli.
Idźcie do diabła spekulanci!!
Wybierają między 5 a 7 i później jazda do góry tutaj jest mała płynność i wszystko można zrobić z kursem co się chce tylko cierpliwi zostaną wynagrodzeni a Ci co sprzedawali dziś jeszcze tu wrócą jak kurs ruszy do góry taka jest giełda niestety .
W poniedziałek rano dokończą na 100 % nawet do 4.70zl tak myślę bo już dziś 4.91zl zaliczyło są umowy i przyszły tydzień mamy 10 zł a jak info będzie to 15 ok 16 zlotych
nie po to dziś otwierali dziś z luką zeby sprzedwać za darmo dziś zrobili piekną wirówkę kto mądry dobrał a słąby oddał w poniedziąłek sie okaże czy dalej bedą mielić czy juz wystarczy
Niestety piszecie bzdury, miało być 7-8 zł teraz że kupują przed umowami sprzedając jak wściekli a to może gra jakiś mistrz AT i wcale z tej AT nie widać wzrostu i żadne info i zaklęcia tego nie zmienią.
Jedynie info o inwestorze powyżej 5% mogłoby coś zmienić lecz takowego nie ma i wątpliwe że będzie, jednak jeśli ta spekulacja ma za cel słabe ręce wytrzepać z akcji to nie po to by urosło do 10zł, takie ruchy to setki lub tysiące procent lub zachowanie kursu to po prostu słaba spekulacyjna podbitka i pozbywanie się na wyścigi akcji na koniec tygodnia bo upatrzyli sobie inną spółkę?