Potentat na rynku oprogramowania koncern Salesforce zwolnił 4 tys. osób, czyli 44 proc. działu obsługi klienta. Zastąpił ich wirtualnymi agentami. To dotychczasowy rekord w zastępowaniu pracowników sztuczną inteligencją – ujawnił w podcaście "The Logan Bartlett Show", dyrektor generalny firmy - Marc Benioff.
patrząc na osobę prezesa i smrodki jakie się za nim ciągną raczej mamy do czynienia z takim AI: https://www.telepolis.pl/tech/700-hindusow-udawalo-ai-firme-wyceniono-na-1-5-mld-dolarow
Bardzo możliwe że 5 PLN to będzie po 1espi, jeśli cena będzie się utrzymywać w następnym roku to bardzo możliwe że będziecie mieć nowego głównego :D a wtedy zaczną pojawiać się znaki, a nie jak Jakub co wszystko dla siebie zostawia i nic nie podpowie :P
Dobrze wiemy że spółka w 2024 roku miała już ładny dochód (większy niż nie jedna droższa spółka na bananowej), prowadzą rozmowy z bardzo mocnymi graczami o dużych kwotach bo wątpię że sieć hoteli nie weźmie pakietu za 20tys euro miesięcznie (co daje nam 1 mln rocznie od JEDNEGO klienta) a Ty masz prawo do żądania informacji niezbędnych do oceny spółki
Dopóki to nie jest temat należący do DET to możemy zbyt wiele się nie dowiedzieć. Ja zacieram łapy bo czuje w kościach że odbije kilka tematów dzięki DET, gaming trochę mnie uszczuplil ostatnimi czasy, tutaj było tak tanio, że po prostu zostawiłem i uważam że dobry to był ruch. Powodzenia dla reszty wytrwałych