Dnia 2025-09-04 o godz. 11:28 ~Rookie napisał(a): > Nie dać się - wajhę w końcu przestawią a wtedy będzie gruba północ. Bedzie ostro bujać to norma. Złot tylko dla zuchwałych.
To chyba widzimy dwa różne notowania. Ja widzę chamskie wywalanie na coraz niższych poziomach. Coraz bardziej przypomina mi to marne naśladowanie Patro :)
Pięknie z nami pogrywają ;-))) Jak już zbira co chcą to pojedziemy grubo na północ. Czy to będzie dzisiaj czy jutro - jak dla mnie bez różnicy. Mam czas.
Masz rację ale ja nie brałem dużo bo widać ze sternik przekłada w dwie strony. Wolumen potwierdza akumulacje., ale na takim papierze lepiej zrobić 100% na jeden szybki strzał niż dobierać i czekać na 300% i na cud
Emitent ustalił z OTCF S.A., że OTCF S.A. obejmie akcje serii M w liczbie nie większej niż 15.733.333 (słownie: piętnaście milionów siedemset trzydzieści trzy tysiące trzysta trzydzieści trzy), po cenie emisyjnej 0,75 zł (zero złotych siedemdziesiąt pięć groszy) za jedną akcję, tj. w zamian za wniesienie wkładu pieniężnego o wartości nie większej niż 11.799.999,75 zł (słownie: jedenaście milionów siedemset dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć złotych siedemdziesiąt pięć groszy), jedynie pod następującymi warunkami, które powinny ziścić się w sposób łączny:
a) objęcie i opłacenie wkładem pieniężnym (z wyłączeniem jednak możliwości zastosowania instytucji potrącenia) przez innych subskrybentów akcji imiennych zwykłych serii M w związku z Uchwałą, o wartości co najmniej 12.864.300,00 zł (słownie: dwanaście milionów osiemset sześćdziesiąt cztery tysiące trzysta złotych) w nieprzekraczalnym terminie do dnia 11.08.2025 roku,
b) podpisanie porozumienia inwestycyjnego przez Strony regulującego zasady spłaty zadłużenia wobec OTCF w nieprzekraczalnym terminie do dnia 18.08.2025 roku