kiszenie bo tu nikt z "grubym" portfelem nie jest zaangażowany , płynność żadna więc nie da się wejść czy wyjść szybko, nawet jak byś chciał zaangażować bańkę co dla dużego gracza jest kasą na waciki to co 2 tygodnie ktoś będzie zbierał czy wychodził z akcji ??? nikt nie weźmie takiego ryzyka. Czekam na skup bo tak sobie założyłem i ambicjonalnie dotrzymam a potem wychodzę z tego co mam i zapominam o papierze bo nie mogę powiedzieć systematycznie gdzieś tam sobie rośnie ale to nie dla mnie i wolę zupełnie inne tematy a jest ich cała masa. Niech sobie rośnie beze mnie . niech inni spokojnie zarabiają . To spółka dla kup i zaglądnij raz na miesiąc , śledząc codziennie notowanie nie na moje ..........
a na potwierdzenie jak bardzo nie jest w centrum zainteresowania nawet dzisiejsze info znika ponad 5mln akcji wszystkie wskaźniki się poprawiają a kurs ...................... i gdyby nie transakcja S az 9:48 kilka półek w dół to na teraz 15 godzina wolumen był by około 4,5 tyś akcji przy tej cenie to około 29 tysięcy . :) :) :) :)
co za bzdury piszesz i naganiasz policz ile zostało umorzonych akcji. Było 73mln akcji teraz 68mln ile to %. więc po przeliczeniu wskaźników o ile się poprawią?????? Na teraz bez umorzenia miałeś niby wyższe wyceny a spółka co???? Po raz N ty tu nie ma ze wzglądu na płynność zainteresowania nawet średnich graczy dla tego jest jak jest.
Zanim zaczniesz szczekać naucz się liczyć. Umorzenie 7,19 % akcji - czyli 5 320 000 znika, czyli Liczba wszystkich akcji: 68,655,269 akcji minus umorzenieNaucz się liczyć..
A ja na nic nie naganiam, mam swój pakiet z którego jestem zadowolony...
kiedyś fundusze się zainteresują, ale to pewnie dopiero po zakończeniu sprawy ze stadionem. niemniej jest tanio, korzystajcie. ja po umorzeniu troszkę dobrałem.
68 mln akcji jest po umorzeniu. W III kw. wynik będzie na pewno znacznie gorszy niż w ubiegłym roku zapewne o ponad 20mln (brak zdarzeń jednorazowych). Tak więc c/z po trzecim kwartale wyniesie ok 10, o poprawie wskaźników nie ma co marzyć.
powoli powoli. Na razie będą wyniki oficjalne za Q2 i pierwsze półrocze i tu po umorzeniu mamy poprawę wskaźników co będzie czas pokaże a może nagle coś będzie niespodziewanego. Z drugiej strony to nie jest papier który tak się zachowuje o takich rzeczach można myśleć na płynnych papierach gdzie jest zaangażowana duża rzesza inwestorów. Tu jedno zleceni czyści arkusz , tu nawet nie zawsze na końcowym fixingu mamy transakcje , niejednokrotnie KILKA sztuk ustala cenę rozliczenia więc o jakich zachowaniach my tu piszemy. 24 zlecenia od rana do teraz ruch ......... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.