kiszenie bo tu nikt z "grubym" portfelem nie jest zaangażowany , płynność żadna więc nie da się wejść czy wyjść szybko, nawet jak byś chciał zaangażować bańkę co dla dużego gracza jest kasą na waciki to co 2 tygodnie ktoś będzie zbierał czy wychodził z akcji ??? nikt nie weźmie takiego ryzyka. Czekam na skup bo tak sobie założyłem i ambicjonalnie dotrzymam a potem wychodzę z tego co mam i zapominam o papierze bo nie mogę powiedzieć systematycznie gdzieś tam sobie rośnie ale to nie dla mnie i wolę zupełnie inne tematy a jest ich cała masa. Niech sobie rośnie beze mnie . niech inni spokojnie zarabiają . To spółka dla kup i zaglądnij raz na miesiąc , śledząc codziennie notowanie nie na moje ..........
a na potwierdzenie jak bardzo nie jest w centrum zainteresowania nawet dzisiejsze info znika ponad 5mln akcji wszystkie wskaźniki się poprawiają a kurs ...................... i gdyby nie transakcja S az 9:48 kilka półek w dół to na teraz 15 godzina wolumen był by około 4,5 tyś akcji przy tej cenie to około 29 tysięcy . :) :) :) :)
co za bzdury piszesz i naganiasz policz ile zostało umorzonych akcji. Było 73mln akcji teraz 68mln ile to %. więc po przeliczeniu wskaźników o ile się poprawią?????? Na teraz bez umorzenia miałeś niby wyższe wyceny a spółka co???? Po raz N ty tu nie ma ze wzglądu na płynność zainteresowania nawet średnich graczy dla tego jest jak jest.
Zanim zaczniesz szczekać naucz się liczyć. Umorzenie 7,19 % akcji - czyli 5 320 000 znika, czyli Liczba wszystkich akcji: 68,655,269 akcji minus umorzenieNaucz się liczyć..
A ja na nic nie naganiam, mam swój pakiet z którego jestem zadowolony...