• Pytanie do Świeczkowców i informatyków Autor: arkadiusztoja [217.96.155.*]
    Czy spotkał się Ktoś ze Świecami których budowa jest oparta na zakresie wartości wahań kursu z określonej ilosci dni gdzie za ostatnią swiecę przyjmuje się świecę zbudowaną na zamknieciu danej sesji ( czyli korpus każdej nowej świecy stanowi zakres wahań kursu zamknięcia powiedzmy z pięciu ostatnich dni i to samo tyczy się knotów - czyli każda nowa świeca stanowi zbiór pięciu ostatnich świec )
    Czy można samodzielnie coś takiego stworzyć i podpiąć to pod Metastock Pro ?
    ------- mądrzy inaczej niech pozostaną w swoich klatkach ( czyli cały gang olsena ) -------
  • Re: Pytanie do Świeczkowców i informatyków Autor: ~Babab [37.248.165.*]
    Błoto i cyrk
  • Re: Pytanie do Świeczkowców i informatyków Autor: arkadiusztoja [217.96.155.*]
    zmieniając nicki się nie ukryjesz niedorozwoju
  • Re: Pytanie do Świeczkowców i informatyków Autor: ~Władziu [91.150.206.*]
    Ile dzisiaj sprzedałeś Wodzu ??? Zarobiony ???
  • Re: Pytanie do Świeczkowców i informatyków Autor: ~Dobromir [79.187.231.*]
    Gościu (ark .... ja) z dwubiegunówką w fazie manii .Diagnoza prosta leczenie trudne,słabe rokowania.Rada dla wszystkich - nie wchodzić w dyskusję czyli nie tykać goowna.
  • Re: Władziu Autor: arkadiusztoja [217.96.155.*]
    Grzecznie zapytałeś to Ci odpowiem - około 200 zł brutto, ale mam jeszcze kilka pozycji nie rozliczonych 27,0X - 27,4X handlowałem - inaczej się dziś nie da jak na razie pograć acz był duży popyt i gruby brał jak leci, co wystawiłem zlecenie to automat ciągle wystawiał 2 grosze wyżej, ale został nakarmiony na obecną chwilę. Widać że ktoś robił duże zakupy i robił to na wyścigi :) czyli możliwy jest jeszcze potencjał do wzrostu na dzisiejsze maksyma, ale tam podaż jest spora a ja się do niej z wielką checią dołączę i sprzedam trochę akcji. Liczę że jak indeksy spadną na minusy to może zobaczymy 26,8X. Przez moment myślałem że 1,5 % na plusie zrobimy :) jakby wycofali podaż to by tam pewnie doszlo. Ciekawa sesja, jest bujanie to da się trochę zarobić, ale grałem małymi sumami żeby mnie nie wywieżli bo możliwość ''wizualna'' była. Typowa sesja popytowa z zaangażowaniem podaży. Tutaj każdy kierunek jest możliwy i trzeba uważać żeby nie kupić za drogo i sprzedać za tanio.
[x]
ASBIS -2,10% 27,10 2025-09-26 17:04:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.