• Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~tm1 [212.103.61.*]
    https://www.linkedin.com/posts/excellence-sa_co-odr%C3%B3%C5%BCnia-do%C5%9Bwiadczonego-producenta-od-activity-7368885501002473473-8fij/?utm_source=share&utm_medium=member_android&rcm=ACoAABeeT1EBBh0CDuiKmbDop4hyWQwHRZ1q-LM

Jak myslicie? Co szykują?
  • Re: Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~Gośka [31.182.71.*]
    Widziałam że są na Tragach w Kielcach i gadają z WP o dostarczaniu shotów witaminowych. Trzeba oto zapytać
  • Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~rg [78.30.74.*]
    Shoty vitaminowe a może żele a jeszcze z alkoholem może jakiś innowacyjny produkt wszak rozszerzyli zakres działalności w zakresie alkoholi w pkd i mają pod sobą Health Medica z branży vitamin i suplementów.
    Zobaczymy czym firma nas teraz zaskoczy bo ja cały czas twierdzę że mają potencjał którego niektórzy tu jeszcze nie pojmują.
    Zaznaczam że to moja opinia i proszę się nią nie sugerować w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych tylko samodzielnie zarządzać swoim kapitałem tak jak ja to czynię.
    Pozdrawiam .
  • Re: Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~kris [31.94.31.*]
    Dnia 2025-09-04 o godz. 10:16 ~rg napisał(a):
    > Shoty vitaminowe a może żele a jeszcze z alkoholem może jakiś innowacyjny produkt wszak rozszerzyli zakres działalności w zakresie alkoholi w pkd i mają pod sobą Health Medica z branży vitamin i suplementów.
    > > Zobaczymy czym firma nas teraz zaskoczy bo ja cały czas twierdzę że mają potencjał którego niektórzy tu jeszcze nie pojmują.
    > > Zaznaczam że to moja opinia i proszę się nią nie sugerować w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych tylko samodzielnie zarządzać swoim kapitałem tak jak ja to czynię.
    > > Pozdrawiam .

Kółko wzajemnej adoracji tu widzę pocieszajcie się dalej to jest warte 18-20 groszy nic więcej - wzięliście na barki ogromny ciężar 190 000 000 akcji dużo za dużo by mogło to odbić po 30 groszy siedzą tu od lat drobni tylko czekają by wam to oddać zapraszam do zabawy , ten rynek skrócony został przez właścicieli setki drobnych 5 lat temu dało się tu powiesić za nogawki , a kasa będzie potrzebna na inwestycje bo bez nich będzie tak jak było 20 groszy
    Dnia 2025-09-04 o godz. 12:42 ~kris napisał(a):
    > Dnia 2025-09-04 o godz. 10:16 ~rg napisał(a):
    > > Shoty vitaminowe a może żele a jeszcze z alkoholem może jakiś innowacyjny produkt wszak rozszerzyli zakres działalności w zakresie alkoholi w pkd i mają pod sobą Health Medica z branży vitamin i suplementów.
    > > > Zobaczymy czym firma nas teraz zaskoczy bo ja cały czas twierdzę że mają potencjał którego niektórzy tu jeszcze nie pojmują.
    > > > Zaznaczam że to moja opinia i proszę się nią nie sugerować w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych tylko samodzielnie zarządzać swoim kapitałem tak jak ja to czynię.
    > > > Pozdrawiam .
    >
    > Kółko wzajemnej adoracji tu widzę pocieszajcie się dalej to jest warte 18-20 groszy nic więcej - wzięliście na barki ogromny ciężar 190 000 000 akcji dużo za dużo by mogło to odbić po 30 groszy siedzą tu od lat drobni tylko czekają by wam to oddać zapraszam do zabawy , ten rynek skrócony został przez właścicieli setki drobnych 5 lat temu dało się tu powiesić za nogawki , a kasa będzie potrzebna na inwestycje bo bez nich będzie tak jak było 20 groszy

Jak będzie ten cały czat z tymi typami zapytajcie ile docelowo akcji tu zamierzają zarejestrować na razie 20 000 000 więcej mi się zdaje ,że nie oprą się nowej emisji dla akcjonariuszy bo kasa się przyda jak chcą się rozwijać bo jak na razie 20 lat na rynku a tego nie widać zapytajcie kogo chcecie o Exelence soki nikt tego nie widział nikt o tym nie słyszał taki to towar widać po zamówieniach na allegro i Facebook-u :)) marzyciele z haka będzie ciężko zejść a rynek się obsunie jeszcze we wrześniu...
  • Re: Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ten z zarządu co kupuje to wie że straci ,ale zbiera powoli ,ale po co powoli ?
  • Re: Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~rg [37.248.160.*]
    Wartość księgowa na chwilę obecną ( 30 czerwiec 2025) to 24-25 gr. bez łaski więc nam Twoje 18-20 gr. Wypróżniłeś się z akcji więc teraz jesteś po drugiej stronie barykady jak to spekulant.
    Zwykłem nie odpowiadać na takie rzeczy ale trzeba wiedzieć jak jest.
    rg sam wiesz jak jest, ludzie czekają na 30 groszy , zawieszeni rok temu zawisło tam ok. 15 000 000 akcji tylko czekają na chętnych bo tak naprawdę tylko ty wierzysz zarządowi :)) leśne dziadki nie mają pomysłu na ten biznes jak widać nie ma sukcesu na żadnym polu słaba komunikacja z akcjonariatem granie pod siebie oni nie zmienili myślenia oni zarabiają na akcjach dy ma j ą drobnych nazywaj to jak chcesz ale tu trzeba wiedzieć kiedy wysiadać z wagoników bo naiwnych brakuje ;)) wszyscy widzą co jest grane ostatnie zwolnienie młodego pokolenia z zarządu spółki też nie przeszło bez echa po prostu boją się prawdy .
  • Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~rg [78.30.74.*]
    Zawisnąć to można było jak się pandemia zaczęła w okolicach 1-1,1 złotych a wtedy była WK w okolicy 11 groszy. Minęło kilka lat trochę wody upłynęło aż się Wisła spłyciła do 4-5 cm a WK wzrosła ponad dwukrotnie więcej co mogę więcej napisać. Jest jak jest.
  • Re: Z ich LinkedIn - zapraszam do dyskusji Autor: ~Obserwatorek [80.49.147.*]
    Czyżby jakieś info?

Obroty wysokie
[x]
EXCELLENC -0,16% 0,32 2025-09-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.