Dnia 2025-09-03 o godz. 19:57 ~Nikt napisał(a): > To jest horror nie strzelanka.
I co chcesz z tym zrobić? przekonywać ludzi żeby podobało im się to co się nie podoba? Gdyby walka była trochę lepsza to odbiór gry byłby zdecydowanie lepszy nie zamierzam malować trawy na zielono bo mam akcje. Po prostu zabrakło dopracowania w tym elemencie, gra się sprzeda Bloober zarobi po prostu zabrakło WOW! na co liczyłem, jest dobra gra a chciałoby się wybitnej.
Walka w horrorze nie ma być łatwa jak w zwykłej strzelance bo to buduje dodatkowe napięcie. Słabe recenzje dawali najczęściej Ci co sobie z grą nie radzili i narzekali że nie można zmienić poziomu trudności.
Dnia 2025-09-03 o godz. 20:59 ~Joo napisał(a): > Walka w horrorze nie ma być łatwa jak w zwykłej strzelance bo to buduje dodatkowe napięcie. Słabe recenzje dawali najczęściej Ci co sobie z grą nie radzili i narzekali że nie można zmienić poziomu trudności.
No to się zgadza, jeden poziom trudności na każdemu odpowiada, jest część osób zainteresowana historią i nie chce się "męczyć" walką. Poprzednio napisałem że walka mogłaby być lepiej dopracowana ale to nie o niedopracowanie chodzi tylko raczej o wybranie takiego rodzaju walki. Oceny idą w górę może faktycznie na początek uaktywnili się gracze poszukujący bardziej dynamicznej walki poziom ocen 80+ byłby OK i wygląda że w tym kierunku zmierza.
Dnia 2025-09-03 o godz. 20:15 ~kuna napisał(a): > Dnia 2025-09-03 o godz. 19:57 ~Nikt napisał(a): > > To jest horror nie strzelanka. > > I co chcesz z tym zrobić? przekonywać ludzi żeby podobało im się to co się nie podoba? > Gdyby walka była trochę lepsza to odbiór gry byłby zdecydowanie lepszy > nie zamierzam malować trawy na zielono bo mam akcje. > Po prostu zabrakło dopracowania w tym elemencie, gra się sprzeda Bloober zarobi > po prostu zabrakło WOW! na co liczyłem, jest dobra gra a chciałoby się wybitnej.
Mamy podobne objawy :chorobowe". Zycie, najważniejsza jest wiara, a ona w spółkę nie zanika. Przeżyłem Blair witch , przeżyję i Cronosa, a może jednak ....
Myślę, że gra tego typu nie powinna być cała rozgrywana na Y.Tube. Gdyby to była typowa strzelanko-nawalanka to spoko, ale z horrorem to trochę jest jak z filmem.